Най-безценните съвети за печалби от залози на футбол

Ръководство и 10 безценни съвети в помощ на залагащите на спортни събития онлайн. Научете как да печелите и как да се превърнете в малкото успешни играчи надиграли онлайн букмейкърите! Преди да се впуснат и занимават с онлайн залози на спорт, повечето хора смятат, че е много лесно да се печели по този начин. Други пък считат, че тази мисия е невъзможна. Истината идва може би някъде в средата, но не съвсем, тъй като печелившите в дългосрочен план от спортни залози са много по-малко от губещите. Това обстоятелство навярно Ви е ясно, тъй като в противен случай онлайн букмейкърите нямаше да съществуват. Факта, че те не просто съществуват, а се развиват и стават все по-големи говори красноречиво за процента на печеливши и губещи играчи.

Реално може да се печели от онлайн залози и то прилични суми, лошото е, че идва момента, когато човек се увлича и дори да е напред, много бързо стопява спечеленото и потъва. Букмейкърите разчитат именно на този психологически момент, а той е много силен фактор. Лесните печалби увличат и човек забравя откъде е тръгнал, както и забравя, че не е желателно да се издържа само и единствено от спортни залози. Това е работа на много малък процент от хора, които притежават необходимите качества, но и при тях всеки ден е изключително рисков. Сами виждате на какви резултати ставаме свидетели всеки ден, а това е трудно да се прогнозира. В крайна сметка, ако сте разумни и спазвате строга финансова дисциплина, скопойно можете да си докарвате прилична сума на месец с онлайн залози. За целта сме приготвили няколко правила, който просто трябва да спазвате всеки път и никога да не нарушавате! Опитайте и споделете какво се е случило! Ето ги и нашите съвети за печалба от онлайн залози, страгегии и правила:

  1. Планирайте месечна банка за залози, като залагате дневно не повече от 15% от нея. Стремете се към разумни печалби, а не търсете големия удар. Големия удар е възможен, но се случва много рядко, а след това носи само големи загуби. Редовните печалби, били те малки, са много по-добър и постоянен доход, отколкото голям удар, който обикновенно се връща много бързо обратно при букмейкъра.
  2. Регистрирайте си потребителска сметка в лицензирани и проверени онлайн букмейкъри. За България е препоръчително да притежавате акаунт в Betano, Efbet и Winbet. Избора на тези букмейкъри не е случаен. На първо място и трите компании ще Ви предложат начален бонус, който варира от 100 лева до 100 евро, което означава, че с регистрация и депозит в трите букмейкъра, Вие ще разполагате с двоен капитал от вложения. На второ място депозираните средства в тези букмейкъри са гарантирани от ДКХ и може да сте спокойни, че спазвайки правилата на съответната компания няма как да бъдете измамен. Не на последно място и трите букмейкъра предлагат регулярни бонуси за лоялни клиенти, имат мобилна версия за залог, налице е опцията затвори залог, притежават съпорт на български и ще ви предоставят за залог едни от най-атрактивните коефициенти в мрежата.
  3. Залагайте разумно: изберете едно или две първенства, където считате, че притежавате познания за отборите. Не залагайте хаотично, а подбирайте всяко едно събитие за залог внимателно, като винаги преди това проверявайте в Гугъл информация за дадената среща. Възможно е да ви е убегнала информация в последния момент, която може да се окаже решаваща за крайния резултат. Примерите за това са много, затова четете преди да рискувате парите си!
  4. Не избивайте загубите още на същия ден! Не се поддавайте на емоцията! Загубите са най-тежки, особено когато се случат с последния мач от колонката или в последната минута. Това е едно от най-лошите действия на всеки един играч, но за съжаление и най-честата практика. Емоциите никога не вървят ръка с ръка до печалбите. Статистиката е показателна, а загубите огромни! Нарушите ли правилото за процентен залог на банката в 90% от случаите Вие ще фалирате своята банка много по-бързо от планираното, дори по-лошо, възможно е да затънете още повече със собствени средства или заеми. След това идва момента на самооценката, самокритиката и ядовете.
  5. Алкохола е лош съветник на залагащия. Никога не залагайте под въздействието на алкохол. Алкохола е един от най-лошите съветници за почти всичко на този свят, затова никога не се увличайте от неговото влияние при осъществяването на спортни залози. Бъдете професионалист и преценявайте възможностите си само на чиста глава и бистър мозък!
  6. За да не изпадате в депресия от допуснатите загуби е желателно да играете със средства, които няма да Ви заболи когато ги загубите. Именно това е идеята на първоначалната банка, която например може да се създава в началото на всеки месец и спазвайки разчетите на процентните залози да сте винаги в играта, а не да приключите още след няколко дена. Лошите дни за залагащия могат да се превърнат в неясна права и това е начина да не попаднате в капана на букмейкъра.
  7. Потърсете арбитражи: Арбитражните залози са най-неприятните за букмейкърите. Арбитражите, това са разминаване в коефициентите за една и съща среща в два или повече различни букмейкъра. По този начин можете да сте на печалба като покриете всички възможни изходи на дадено събитие в два или три букмейкъра. Търсенето и намирането на арбитражи не е лесна задача, но не и невъзможна, а за тези, които не искат да търсят има специални фирми, които се занимават единствено с тази услуга. За повече информация, можете да се свържете с нас чрез формата за контакт. 
  8. Зелени пазари и залози: зелените залози са залозите, които се получават при залог в Betfair или други борси за залози като Dafabet. Това е случая когато сте заложили „СРЕЩУ“ дадено събитие да се случи, а след това направите обратен залог „ДА“ се случи. Движението на коефициентите може да се получи по начин, по който и в двата случая да спечелите значителна сума. Например залагате „СРЕЩУ“ Федерер да спечели мача срещу Григор Димитров. Залога Ви е малък, но на голям коефициент, тъй като се очаква Григор Димитров да загуби лесно. Да обаче Гришо напада и повежда в резултата, с което коефициентите започват да се променят. В този момент без да има необходимост от други средства, тъй като вече сте направили залог, Вие правите обратен залог, този път ЗА Григор Димитров да спечели. При поставянето на залог вие виждате в реално време какво ще се случи и в двата случая и така преценавята колко да поставите. След това и от двете страни получавате зелени суми, или с други думи сте направили зелен пазар – печелите във всички случай!
  9. Избягвайте ниските коефициенти: не залагайте големи суми на изключително ниски коефициенти. Много по-добре е да играете с малък залог на голям коефициент, отколкото с огормна сума на незначителен коефициент. Не избягвайте равенството като краен изход в срещата. Равенството е толкова вероятно да се случи, колкото и 1 и 2 в един мач, съотношението е едно и също, но равенството винаги е сериозен коефициент!
  10. Четете обосновани футболни прогнози и много статистика: всеки един професионалист е такъв, когато разбира от своята работа. В случая, за да сте наясно какво се случва с отборите трябва да четете много и да събирате информация от всестранни източници. Това са сайтовете за прогнози, статистика, анализи и резултати на живо. В тях ще намерите детайлна информация за водещите новини и очаквания, прогнози, резултати на живо, пълна статистика на отборите. Традицията също е нещо, което не бива да се пренебрегва, затова бъдете добре информирани, по-добре от онлайн букмейкърите! Това е единствения начин да спечелите!

Спазвайте правилата и съветите и ще увеличите значително своя шанс за печалба! А сега направете своята регистрация в Efbet и се възползвайте от 100% бонус до 100 лева безплатно! 100 лева директно по вашата сметка за залози след първия Ви депозит!