Кака остава в Реал

Кака
Кака , снимка Уикипедия

Рикардо Изексон дос Сантош Лейте (Кака) за момента остава в Реал Мадрид.

Слуховете около трансфера на бразилеца във френския Париж Сейнт Жармен се оказаха безпочвени.

Стана ясно, че от ПСЖ не са имали никакво намерение да привлекат през лятото Кака в редиците си. Кака е твърде скъп, а и няма нужда от него.

Явно приятелството между Кака и Леонардо, който се занимава с трансферите в ПСЖ е подбудило този слух, но дори и самия Леонардо наскоро опроверга всички тези твърдения.

Цената на Кака в момента не надвишава 25 милиона паунда, а при преминаването му в Реал Мадрид бяха похарчени над 65 милиона! В Реал Мадрид обаче бразилеца не успя да се впише така, както беше замислено и явно от кралския клуб търсят начин да се освободят от услугите му.

Желаещи все пак има и това е отбора на Гуанджоу (Китай), който според пресата е съгласен да заплати исканите от Реал Мадрид 25 милиона, както и е съгласен да покрие в голям размер сегашната заплата на халфа. Кака едва ли ще е очарован от това да играе в Китай, но …

очаквайте продължение по темата

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНовак Джокович – Виктор Троицки (02.07.2012)
Next articleБългария – Германия (КР 3-1)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!