Кипър – Гърция, Превю, Прогнози и Статистика

В среща от квалификационна група H на Световното първенство по футбол един срещу друг излизат националните отбори по футбол на Кипър и Гърция. В група Н битката за първото място вече приключи, остава отворен въпроса кой ще заеме втората позиция.

Кипър заемат 4-то място в групата и след лошия старт на кампанията отбора започна малко по-малко да си проправя път напред. Трите поредни загуби на старта бяха последвани от три победи и едно равенство, докато в последния кръг Кипър не отстъпиха пред Естония като гости с 1-0. Отбора има реални шансове да постигне втора позиция в лигата, но това трябва да премине през задължителни победи в следващите два мача, което не е невъзможно, след като Кипър победиха дори коравия тим на Босна и Херцеговина.

Гърция са трети и имат три точки повече от своя съперник и само точка по-малко от намиращият се към момента на второ място тим на Босна и Херцеговина. Отбора обаче не е в никак добра форма. Гърците бяха безгрешни в първите три кръга, но след това подредиха четири равенства, а в последния кръг допуснаха първата си загуба в тази кампания у дома срещу Белгия. В крайна сметка шансовете им са далеч по-големи отколкото на Кипър, поради което очаквам да влезнат в това гостуване с амбицията да спечелят.

Първата среща между Гърция и Кипър завърши с победа за южните ни съседи с 2-0, а и като цяло „елините“ не са имали сериозни проблеми срещу този съперник.

Прогноза Кипър – Гърция: Гърция @ 1.60 коефициент в Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleБългария – Франция, Превю, Прогноза и Статистика
Next articleАндора – Португалия, Превю, Прогноза и Статистика
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!