Футболни прогнози комбо залог за днес – 14 авг 2017

Галатасарай – Кайзериспор
Прогноза: 1 @ 1.55

Галатасарай изпадна в неистова криза и вече няколко години по никакъв начин не влиза в спора за титлата. Тимът мина твърдо на втора линия, докато вечните му опоненти от Бешикташ и Фенербахче, заедно с новоизлюпилия се тим на Басакшехирспор, формират спора за голямото отличие. Това със сигурност е повод за негодувание у многобройните привърженици на великия турски клуб, които след дълго чакане ще видят любимците си в друга светлина. За да се постави началото на един възраждащ процес обаче тимът има неописуема нужда от спечелването на всичките три точки на старта. Новото нападателно дуо Гомис – Дердиок ще бъде на висота и ще се превърне в кошмар за бранителите на Кайзериспор, които няма да намерят начин за ответно действие.

Лориен – Шатору
Прогноза: 1 @ 1.62

Лориен претърпя най-тежката участ във футбола, изпадайки с една дивизия надолу. Драмата около тима беше пълна след като в заключителните кръгове на кампанията той направи чудеса от храброст, за да загърби зоната на изпадащите и да завърши на място, даващо му втори шанс за спасение, посредством плейофи. Там обаче Лориен окончателно се сгромоляса и в крайна сметка потегли към втората дивизия. Запазването на голяма част от основополагащите футболисти ще донесе своите дивиденти и още през задаващия се сезон тимът ще погледне към завръщането си в елита. Лориен има на разположение Кабо, Лемоан, Гаел и Буанга, които ще подпомогнат изпълнението на съкралната цел. Лориен ще стигне до три точки за отскок и ще насочи поглед към ранно оглавяване на таблицата.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleТенис прогнози акумулатор залог за днес (13 авг 2017)
Next articleЙънг Бойс – ЦСКА Москва (15 авг 2017) плейофи Шампионска лига
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!