Футболни прогнози комбо залог за днес – 14 авг 2017

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Галатасарай – Кайзериспор
Прогноза: 1 @ 1.55

Галатасарай изпадна в неистова криза и вече няколко години по никакъв начин не влиза в спора за титлата. Тимът мина твърдо на втора линия, докато вечните му опоненти от Бешикташ и Фенербахче, заедно с новоизлюпилия се тим на Басакшехирспор, формират спора за голямото отличие. Това със сигурност е повод за негодувание у многобройните привърженици на великия турски клуб, които след дълго чакане ще видят любимците си в друга светлина. За да се постави началото на един възраждащ процес обаче тимът има неописуема нужда от спечелването на всичките три точки на старта. Новото нападателно дуо Гомис – Дердиок ще бъде на висота и ще се превърне в кошмар за бранителите на Кайзериспор, които няма да намерят начин за ответно действие.

Лориен – Шатору
Прогноза: 1 @ 1.62

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Лориен претърпя най-тежката участ във футбола, изпадайки с една дивизия надолу. Драмата около тима беше пълна след като в заключителните кръгове на кампанията той направи чудеса от храброст, за да загърби зоната на изпадащите и да завърши на място, даващо му втори шанс за спасение, посредством плейофи. Там обаче Лориен окончателно се сгромоляса и в крайна сметка потегли към втората дивизия. Запазването на голяма част от основополагащите футболисти ще донесе своите дивиденти и още през задаващия се сезон тимът ще погледне към завръщането си в елита. Лориен има на разположение Кабо, Лемоан, Гаел и Буанга, които ще подпомогнат изпълнението на съкралната цел. Лориен ще стигне до три точки за отскок и ще насочи поглед към ранно оглавяване на таблицата.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet