РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Домакина на Евро 2012 Полша ще изиграе един от последните си тестови мачове преди старта на голямата игра срещу Словакия.

Полша - Словакия
Полша - Словакия

Полша записаха положителен резултат в предишния им контролен мач с Латвия, но бих казал, че трудно ги надиграха и победата с 1-0 ясно говори за това.

Общо петнадесет контроли са изиграли поляците от началото на миналата година досега, като крайния резултат е 7 победи, 5 равенства и три поражения. Като ясни водачи в тима се открояват двете им най-големи звезди – Робърт Левандовски и Якоб Блашчуковски. Макар и с тях обаче в последния приятелски мач с Латвия, поляците имаха доста проблеми. Все пак наставника на Франтишек Жмуда използва в този мач някой футболисти, които отдавна не бяха получавали шанс за изява.

Сега обаче срещу Словакия стартовия състав на „орлите“ се очаква да бъде оптимален. Няма никакво време, само две седмици остават до старта на Евро 2012, а Полша ще играят първи като домакини. Много от ключовите играчи на Жмуда съвсем наскоро приключиха сезона в първенствата, където играят, но време за почивка за тях нямаше никаква. Имайки предвид обаче, че основните им футболисти ритат в Английското и в немското първенство, може да сме сигурни, че са добре тренирани.

Словакия не успя да се класира за това европейски първенство и едва ли сега футболистите на Владимир Вейс ще се хвърлят в търсене на победа.

Полша трябва да се заредят с положителни емоции преди старта на първенството, така че очаквам от тях успех в тази среща!

Прогноза Полша – Словакия:

Полша – (актуални коефициенти в Efbet)

[bannergarden id=“7″]