Латвия – Унгария, прогнози, 10 окт 2016

Двубой: Латвия – Унгария
Начало: 10 окт 2016 г., 21:45 ч.
Прогноза: Над 2.5 гола

В първия кръг от квалификационния цикъл за Мондиал 2018 домакините се наложиха скромно с 1-0 над Андора като гости. Последващото домакинство обаче изуми всички, след като Латвия се издъни звучно срещу другия вечен аутсайдер – отбора на Фарьорските острови. Загубата дойде не къде да е, а насред техния „Сконто“ в Рига, пред изумените погледи на привържениците на отбора.

Унгария също не успя да се справи с Фарьорските острови, но поне не загуби срещата. Във втория кръг Унгария изигра силен мач срещу Швейцария и макар да загубиха достойно, поне показаха на какво са способни.

С оглед представянето на Унгария и Латвия до момента можем още отсега да заключим, че едва ли ще видим един от тези отбори в челното класиране. Латвия може би ще завърши и далеч след Фарьорските острови, а Унгария, които доскоро участваха и на Евро 2016 вероятно ще успеят да се преборят едва до средата на таблицата в група В.

В предстоящата среща със сигурност ще видим и двата отбора мобилизирани, което може да доведе до резултат с над 2.5 гола.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleСловения – Англия, прогнози, 11 окт 2016
Next articleТоп оферти от Betfair за част от квалификациите за Мондиал 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!