Лестър
11 СЕП | 17:00

Предстоящия сезон отново ще е предизвикателство за Лестър. „Лисиците“ постоянно искат да се докажат дори след по-слабото представяне от сезон 2016, когато успяха да спечелят шампионската титла в Англия. Съботния сблъсък между тези два отбора всъщност се явява повторение на мача от Къмюнити шийлд август месец, когато Лестър успяха да се наложат с 1-0.

Лестър регистрира две победи от началото на новия сезона и допусна изненадващо тежко поражение от „чуковете“ с 4-1. Този мач всъщност показа на отбора, че няма място за отпускане и срещу „гражданите“ у дома очакваме от „лисиците“ силна игра.

Гостите стартираха кампанията със загуба от Тотнъм, но след това поправиха грешката с две победи и общо 10 гола срещу Норич и Арсенал. И двете победи бяха у дома, затова този мач ще е своеобразен тест за Гуардиола и компания.

През миналия сезон Сити спечелиха тук с 2-0, както спечелиха и 7 от последните 10 мача срещу Лестър. Опцията Гол/Гол се среща в повече от половината сблъсъци между тези двама съперници. Очакваме поредната отворена игра между тях и ще залагаме за голове – Над 2,5 гола или И двата отбора да отбележат гол – ДА.

Залози на живо

Манчестър Сити
winbet бонус бокс