Прогноза Левски - Берое, А група

Левски – Берое (11 май 2012)

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

 Левски - БероеЛевски посреща Берое на стадион „Георги Аспарухов“ в първия мач от 28-ия кръг на българската А група.

Левски изпусна Локомотив Пловдив в последния кръг и след като водеше с 2-0 загуби мача с 2-3. Сините обаче запазват шансовете си за класиране в топ 3 и участие в евротурнирите догодина, тъй като изоставането им е само 3 точки, а пък последните им мачове са леки, така че най-вероятно ще вземат 9 точки до края на сезона и ще се изкачат в класирането. С различни проблеми след последния мач са Йовов, Рамос, Пинто, Гаджев и Димов, които пропуснаха по една тренировка на тима, но за мача всички ще са на линия.

В същото време Берое е в средата на класиранетo и не се бори за нищо. Освен това Илиан Илиев напуска тима, за да отиде, именно в Левски в края на сезона. Днес отбора ще бъде воден от помощника му Ивко Ганчев, който също може да се окаже в Левски след края на сезона, както и неговите помощници, така че едва ли ще искат да взимат точки от сините, за да ги спъват за евротурнирите при положение, че голяма част от щаба, а и някои футболисти от Берое ще отидат в Левски в скоро време.

Нашата прогноза за Левски – Берое е:

Левски

Ново предложение от Offsidebet: цели три бонуса за мача Левски – Берое:

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Футболни Прогнози. Всички права запазени.