На живо Левски – Лудогорец пряко, онлайн вторник вечер, ТВ

Проблемите в Левски ще дадат възможност на Лудогорец да си върне за неуспеха при последната им визита на Георги Аспарухов

Гледайте Левски – Лудогорец пряко в среща от поредния плейофен кръг на Първа професионална лига. Двубоя Левски – Лудогорец на живо може да следите онлайн директно от тук, без регистрация. Гледайте футбол на живо и всички срещи от Първа професионална лига в GongPlay.

Лудогорец вече е шампион, но едва ли ще се посвени да „зашлеви“ сините, които ги победиха наскоро в София. Левски трябва да се подготвят за „вечното дерби“ с този мач и една победа ще им вдъхне необходимата доза увереност, с която да се въоръжат.

Коефициентите за двубоя Левски – Лудогорец, с онлайн залози в Efbet са 3.20 за успех на домакините, срещу 2.15 за победа на „орлите“. Опцията за Под/Над 2,5 гола този път се предлага при сравнително равни коефициенти, с лек превес за под 2,5 гола с едва 10 стотни по-малко от варианта за над 2,5 гола.

Двубоя Левски – Лудогорец е поверен на Стефан Апостолов, а групата, с която Митов ще атакува своя колега Дерменджиев вече е ясна:

Николай Кръстев, Божидар Митрев, Димитър Пиргов, Давид Яблонски, Деян Иванов, Александър Александров, Сашо Александров, Ивайло Найденов, Сонер Полат, Мехди Бурабия, Атанас Кабов, Илия Юруков, Антон Огнянов, Франсис Нар, Божидар Краев, Станислав Иванов, Тунде Адениджи.

Скандалите в последните няколко дни едва ли ще повлият сериозно върху играта на Лудогорец, но несъмнено ще носят своето отражение върху целия клуб. Въпреки всичко, Лудогорец е отбор, който няма да спре да играе до края и ще видим сериозна битка на „Георги Аспарухов“.

Не пропускайте да изберете и своя фаворит в Betfair, където можете да се възползвате от топ коефициент за залог + 100 евро бонус, единствен по-рода си в България, който можете да вземете директно от тук. 

Лудогорец ще си го върне на Левски