Лихтенщайн – Черна гора, прогноза

В двубой от квалификационна група G за класиране на европейските финали във Франция 2016 Лихтенщайн се изправя срещу Черна гора. Двата отбора никога досега не са играли помежду си. Срещата е с начален час 21:45ч. на 09.10.2014г. четвъртък. Групата се допълва от националните отбори на Русия, Швеция, Австрия и Молдова.

Лихтенщайн е безспорен аутсайдера тук. Отбора ще се бори с тима на Молдова за предпоследното място в групата. Лихтенщайн стартира с очаквана загуба с 4:0 гостуването си на Русия в първия кръг на квалификациите. А в последните си десет мача има десет загуби на сметката си. Последната победа на отбора датира от юни 2012г. срещу Литва с 2:0 у дома в среща от евро квалификациите.

Черна гора все още очаква първото си класиране на голям футболен форум. В последните квалификационни цикъли малко не достигаше на тима да се класира на голямо първенство. В първия кръг от групата Черна гора се наложи с 2:0 у дома срещу Молдова. В черногорския национален отбор личат имената на футболисти подвизаващи сред най- различни европейски първенства. Такива са: Мирко Вучинич, Стеван Йоветич, Марко Баша, Милан Йованович, Елзад Зверотич, Петър Грибич, Симон Вукчевич и Неманя Николич.

Победата за Черна гора е задължителна и напълно очаквана. Моята прогноза е, че гостите ще си тръгнат от Лихтенщайн с разгромна победа. Като коефициента в Efbet.com от 1,52 за над 2,5 гола е повече от приемлива.

Гледай Лихтенщайн– Черна гора на живо ТУК!

Прогноза Лихтенщайн– Черна гора над 2,5 гола

Сигурност: 6/10

Коефициент: 1,52 в Efbet.com