Локомотив Москва – Атлетико Мадрид, Група D

Локомотив Москва върви много добре под ръководството на Юри Сьомин. Тимът е много напред в местното първенство, а не по-малко важно за него е това, че си осигури място в групите на най-престижния евро-турнир, така че ще има участия на най-високо равнище минимум до края на тази година.

Локомотив Москва – Атлетико Мадрид На Живо

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Постигнатата победа на старта срещу очертаващия се за пряк съперник за третото място – Байер Леверкузен и то насред Германия променя страшно много статуквото за московския тим. Той вече е с много добри шансове за това минимум да завърши на третото място. Много трудно, да не се каже и немислимо, за него ще е да погледне към нещо повече при положение, че другите два тима в групата са Ювентус и Атлетико Мадрид. Точно те завършиха наравно помежду си, а във втория си двубой Локо приема „дюшекчиите“.

Локомотив Москва и Атлетико Мадрид Един срещу Друг

С една победа тук тимът ще влезе с пълна сила в битката за преодоляване на групата, така че със сигурност Диего Симеоне ще е доволен на всякакъв резултат, различен от загубата. Неговият отбор е от много високо ниво и закономерно е считан за по-възможният победител в това съперничество, но точно Атлетико Мадрид знае колко важен е този миг, а също и това, че трите точки не са на всяка една цена.

Топ залог за Локомотив Москва – Атлетико Мадрид

Момчетата на Чоло ще излязат да играят своя си футбол, точно както го направиха и срещу Майорка в междинния кръг. Все по-трудно те инкасират голове във вратата си, така че този мач едва ли ще се развие по някакъв друг начин.

Прогноза Локомотив Москва – Атлетико Мадрид: Под 2.5 @ 1.70 коефициент

Преди началото на този двубой, класирането в група Д е както следва:

  1. Локомотив Москва – 3 точки
  2. Атлетико Мадрид – 1 точка
  3. Ювентус – 1 точка
  4. Байер Леверкузен – 0 точки