Локомотив ПловдивПреди важния реванш от квалификационната фаза на турнира Лига Европа българския Локомотив Пловдив е заринат от проблеми.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Отбора само за няколко дена остана освен без важни играчи и без президента си – Коко Динев. Едни от първите напуснали „Лаута“ са Бенжелюн, Родригес и острието Сержиньо. Футболистите вече официално нямат нищо общо с тима. Заедно с тях се оттегли и боса на „смърфовете“ Динев.

Това означава, че финансирането на „смърфовете“ остава под сериозен въпрос. Динев предаде акциите на Локомотив Пловдив в ръцете на Атанас Узунов и какво ще се случва по-нататък в клуба не е ясно. Говори се и за тотален разпад на клуба, макар че Емил Велев заяви, че играчите му заминават за Холандия и нищо не е приключило.

С оглед на горното, Витес се превръщат в абсолютен фаворит в предстоящия мач. Защитата на Локомотив така и така куцаше сериозно, а сега не се знае дори кой ще играе там!? В нападение нещата остават критични, така че трудно Локо ще прескочи този етап от квалификациите.

още по темата: