Локомотив ПловдивПреди важния реванш от квалификационната фаза на турнира Лига Европа българския Локомотив Пловдив е заринат от проблеми.

Отбора само за няколко дена остана освен без важни играчи и без президента си – Коко Динев. Едни от първите напуснали „Лаута“ са Бенжелюн, Родригес и острието Сержиньо. Футболистите вече официално нямат нищо общо с тима. Заедно с тях се оттегли и боса на „смърфовете“ Динев.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Това означава, че финансирането на „смърфовете“ остава под сериозен въпрос. Динев предаде акциите на Локомотив Пловдив в ръцете на Атанас Узунов и какво ще се случва по-нататък в клуба не е ясно. Говори се и за тотален разпад на клуба, макар че Емил Велев заяви, че играчите му заминават за Холандия и нищо не е приключило.

С оглед на горното, Витес се превръщат в абсолютен фаворит в предстоящия мач. Защитата на Локомотив така и така куцаше сериозно, а сега не се знае дори кой ще играе там!? В нападение нещата остават критични, така че трудно Локо ще прескочи този етап от квалификациите.

още по темата: