Локомотив Пловдив без шанс пред Витес

Локомотив ПловдивПреди важния реванш от квалификационната фаза на турнира Лига Европа българския Локомотив Пловдив е заринат от проблеми.

Отбора само за няколко дена остана освен без важни играчи и без президента си – Коко Динев. Едни от първите напуснали „Лаута“ са Бенжелюн, Родригес и острието Сержиньо. Футболистите вече официално нямат нищо общо с тима. Заедно с тях се оттегли и боса на „смърфовете“ Динев.

Това означава, че финансирането на „смърфовете“ остава под сериозен въпрос. Динев предаде акциите на Локомотив Пловдив в ръцете на Атанас Узунов и какво ще се случва по-нататък в клуба не е ясно. Говори се и за тотален разпад на клуба, макар че Емил Велев заяви, че играчите му заминават за Холандия и нищо не е приключило.

С оглед на горното, Витес се превръщат в абсолютен фаворит в предстоящия мач. Защитата на Локомотив така и така куцаше сериозно, а сега не се знае дори кой ще играе там!? В нападение нещата остават критични, така че трудно Локо ще прескочи този етап от квалификациите.

още по темата:

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleИвайло Петев: Атака от началото
Next articleФутболни прогнози – 26.07.2012
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!