Локомотив София с трудно гостуване срещу Миньор

Локомотив София - МиньорЛокомотив София ще изпита сериозни трудности срещу Миньор.

И Локомотив София и Миньор се намират в опасната зона, застрашени от изпадане. Локомотив София е на предпоследно място с актив от 12 точки, само с точка повече от последния Етър, а Миньор Перник са на тринадесета позиция с 15 точки, а точно толкова имат и първия отбор над чертата Берое.

Миньор усетиха заплахата от изпадане и това личи от последния силен мач на тима над Пирин Гоце Делчев. Миньор нямаха никакви проблеми и като домакини победиха с 2-0. От фен клуба на отбора очакват с голям интерес мача, като дори по крайните от тях се изказаха, че ще търсят начин да пребият известния бивш играч на тима – Рендето. Рендето веднъж вече яде бой, но сега се очаква да му се потърси отново отговорност!

Локомотив София направо заминават в Б група. Не виждам как ще оцелеят, а и с оглед на програмата им до края на сезона, не виждам как ще се измъкнат от опасната зона. Видяхме, как Локомотив Пловдив с лекота ги надиграха с 0-2 като можеха да отбележат дори още два гола.

Последната среща по-между им не излъчи победител, но сега явен фаворит се очертата пернишкия клуб. Всички сайтове за футболни прогнози сочат същия изход на мача, като коефициента за победа на Миньор в Efbet забележете премионава границата от 6,50! Чиста лудост е определения коефициент за победа на домакините от София за 1,40 при положение, че Локомотив София не са играли така слабо откакто се помня! Другото интересно при мачовете между Миньор и Локомотив е честия изход и победа за гостуващия тим. В никакъв случай тук фаворит, играят два равностойни отбора, като единия от тях е с малко по-добро настроение и по-добра форма!

Не пропускайте срещата, гледай на живо Локомотив София – Миньор или следете онлайн от платформата на Efbet!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФутболна прогноза за КПР – Съндърланд
Next articleДербита в Европа, Футболни прогнози за мачовете
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!