Локомотив София - МиньорЛокомотив София ще изпита сериозни трудности срещу Миньор.

И Локомотив София и Миньор се намират в опасната зона, застрашени от изпадане. Локомотив София е на предпоследно място с актив от 12 точки, само с точка повече от последния Етър, а Миньор Перник са на тринадесета позиция с 15 точки, а точно толкова имат и първия отбор над чертата Берое.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Миньор усетиха заплахата от изпадане и това личи от последния силен мач на тима над Пирин Гоце Делчев. Миньор нямаха никакви проблеми и като домакини победиха с 2-0. От фен клуба на отбора очакват с голям интерес мача, като дори по крайните от тях се изказаха, че ще търсят начин да пребият известния бивш играч на тима – Рендето. Рендето веднъж вече яде бой, но сега се очаква да му се потърси отново отговорност!

Локомотив София направо заминават в Б група. Не виждам как ще оцелеят, а и с оглед на програмата им до края на сезона, не виждам как ще се измъкнат от опасната зона. Видяхме, как Локомотив Пловдив с лекота ги надиграха с 0-2 като можеха да отбележат дори още два гола.

Последната среща по-между им не излъчи победител, но сега явен фаворит се очертата пернишкия клуб. Всички сайтове за футболни прогнози сочат същия изход на мача, като коефициента за победа на Миньор в Efbet забележете премионава границата от 6,50! Чиста лудост е определения коефициент за победа на домакините от София за 1,40 при положение, че Локомотив София не са играли така слабо откакто се помня! Другото интересно при мачовете между Миньор и Локомотив е честия изход и победа за гостуващия тим. В никакъв случай тук фаворит, играят два равностойни отбора, като единия от тях е с малко по-добро настроение и по-добра форма!

Не пропускайте срещата, гледай на живо Локомотив София – Миньор или следете онлайн от платформата на Efbet!