Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Лудогорец – Локомотив Пловдив

Лудогорец приема в решаваща среща от 22-ия кръг Локомотив Пловдив. Двубоя е в понеделник (15 април) от 18:00 часа българско време.

Срещата се очаква с голям интерес в Разград, тъй като настоящите шампиони вече два поредни мача не познават победата. Лудогорец записаха две последователни равенства срещу ЦСКА и Литекс, което им коства към момента първото място. Левски макар и играещи на ръба, макар и оставени без премии успяха да прескочат и намалят разликата с шампиона на само две точки и след края на този кръг или Лудогорец отново ще поведат „парада“ с две точки или ще се изравят по точки със „сините“ и ще стане особено интересно до края на сезона.

Локомотив Пловдив могат и да легнат на Лудогорец, така както легнаха и в изминалия кръг на Ботев Враца. Ботев Враца успя да вземе трите точки в Пловдив и победата им сериозно намекна за някакви договорки. След изминалия кръг Локомотив Пловдив запазват мястото си и нямат варианта да изпаднат, докато на Ботев Враца им бе позволено да са на косъм от това да прескочат опасната линия.

Локомотив Пловдив излизат в пълен състав и почти без никакви кадрови проблеми. Последната среща между двата отбора в Пловдив бе спечелена по категоричен начин от Лудогорец с 2-5 и малко или много гостите ще се опитат да направят някакъв реванш.

Лудогорец имат какво да губят и няма да играят спокойно и разпуснато макар и в Разград. Помолени са всички фенове да напълнят стадиона и да скандират името на шампионите, а коефициента все още се държи прилично висок, като се има впредвид какъв е залога при загуба от Лудогорец. До края на шампионата остават точно пет мача, а съперниците на Лудогорец са от слаб по-слаб. След Локомотив Пловдив, Лудогорец ще срещнат един след друг отборите на Миньор, Ботев Враца,  Черноморец, Етър и Славия.

Не пропускайте двубоя, ще бъде особено интересен и напрегнат! Двата отбора излизат точно в 18:00 часа на Лудогорец Арена този понеделник!

Прогноза Tryandwin.net : Победа за Лудогорец при 1,56 коефициент