Лудогорец – Судува: никакви шансове за гостите

Лига Европа
Лудогорец Лудогорец
17 авг
Судува Судува
21:30
Прогноза: 1

Лудогорец е само на крачка от групите на Лига Европа. Шампионите на България отпаднаха нещо преди плейофите в Шампионската Лига, но сега имат възможност да осмислят участието си в Европа. Лудогорец поема по нов път с новия треньор – Димитър Димитров. Херо заяви, че ще пипа здраво начело на орлите. Очакваме много сериозна дисциплина в състава на Лудогорец още срещу Судува.

Българите ще бъдат без звездата си – Марселиньо, който е наказан за 3 мача заради червения картон срещу Апоел Беер Шева. В предни позиции ще действа Клаудиу Кешеру, който ще тормози защитата на Судува.

Литовците изобщо не са случаен отбор. Судува отстрани швейцарския Сион, като го победи в Литва с 3:0. С оглед на това Лудогорец не трябва да позволява подценяване на съперника и ще се опита да вземе солидна преднина още в Разград.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleВардар Скопие – Фенербахче, Лига Европа (17 авг 2017)
Next articleАякс – Розенборг, прогноза (17 авг 2017) на живо 21:45
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!