Люксембург - България, Превю, Прогнози и Статистика | 7 Дни Футболни Прогнози

Люксембург – България, Превю, Прогнози и Статистика

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Люксембург приема България в квалификационен двубой от група А за класиране на Световното първенство в Русия догодина.

Срещата е от последния рунд на квалификациите, като единствено домакините имат шансове да променят класирането си в групата. В момента Люксембург има равни точки с петия в групата Беларус, който същевременно гостува на Франция в Париж. Това означава, че дори и равенство срещу България може да изпрати Люксембург на петата позиция в крайното класиране.

Колкото до България, “лъвовете” на Петър Хубчев със сигурност ще завършат участието си в групата на четвърто място. Българският тим нито може да изпревари третия Холандия, нито може да бъде изместен от четвъртото място. За България обаче би било добре да завърши участието си в групата с победа, което би осигурило на “лъвовете” един достен актив от 15 точки.

България ще опита да счупи и каръка при гостувания в настоящата квалификационна кампания. До момента родният тим е загубил всичките си гостувания в групата, което и до голяма степен е причина българите да не успеят да се преборят за нещо повече. Остава да видим, дали този “комплекс” при гостуванията ще се запази и срещу бойкия тим на Люксембург.

Трябва да отбележим, че Люксембург отдавна не е онова футболно джудже, което всеки може да победи без особени усилия. Отборът от Херцогството извоюва равенство при гостуването си на лидера в групата Франция, а активът от пет точки говори, че тимът вече знае и как да печели точки. Трябва да си припомним и колко трудно бе на България да победи Люксембург в София. Тогава родният тим извоюва драматичен успех с 4:3 в София, като за това бе нужен гол в последните минути на Александър Тонев.

България е фаворит в срещата, разбира се, но никой не бива да мисли, че мачът ще бъде лесен. Люксембург е далеч по-боеспособен отбор отпреди и смятаме, че тимът от Херцогството ще покаже зъби.

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Футболни Прогнози. Всички права запазени.