Македония – Люксембург, квалификации

Македония посреща на стадион „Филип Втори Македонски“ в Скопие отбора на Люксембург в среща от квалификациите за европейското първенство по футбол. Двата отбора се съревновават в Група С. Люксембург спечелиха 1 точка, а Македония все още нямат нито една в актива си.

Македония загубиха катастрофално с 5-1 от лидера в групата Испания, а Люксембург достигнаха до равенството у дома срещу Беларус (1-1).

Македония и Люксембург изиграха по един мач по-между си, разделяйки си по една победа. Македония са абсолютният аутсайдер в групата. Отбора е в серия от пет поредни поражения, а у дома не спечелиха 3 от изминалите 6 срещи във всички турнири. Старши треньора на домакините Бошко Гюровски няма да прави промени в състава, с който играха в предходния кръг. Продължават да са оставени встрани Ферхан Хасани и Даниел Аврамовски.

Люксембург започнаха малко по-малко да подобряват играта си. Все още са доста подценени от съперниците си и така успяват да спечелят по-някоя друга точка. Срещу Македония, букмейкърите са ги поставили като аутсайдер с коефициент за тяхната победа от 10.00, което е твърде нереален коефициент, които се дължи на статистиката – цели 18 срещи като гости без победа. Старши треньора Люк Холц няма сериозни проблеми, като аут остават само Яник Бастос и Жеол Педро.

Люксембург могат да направят нещо в тази среща или най-малкото да спечелят точката. След разгрома от Испания, Македония няма да е в отлична кондиция и това е шанса за „лъвовете“.

Прогноза Македония – Люксембург: +1,5 АХ Люксембург @ 2,05 

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleБеларус – Украйна, прогноза
Next articleЛитва – Естония, прогноза
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!