Македония посреща на стадион „Филип Втори Македонски“ в Скопие отбора на Люксембург в среща от квалификациите за европейското първенство по футбол. Двата отбора се съревновават в Група С. Люксембург спечелиха 1 точка, а Македония все още нямат нито една в актива си.

Македония загубиха катастрофално с 5-1 от лидера в групата Испания, а Люксембург достигнаха до равенството у дома срещу Беларус (1-1).

Winbet игра за Евро 2020

Македония и Люксембург изиграха по един мач по-между си, разделяйки си по една победа. Македония са абсолютният аутсайдер в групата. Отбора е в серия от пет поредни поражения, а у дома не спечелиха 3 от изминалите 6 срещи във всички турнири. Старши треньора на домакините Бошко Гюровски няма да прави промени в състава, с който играха в предходния кръг. Продължават да са оставени встрани Ферхан Хасани и Даниел Аврамовски.

Люксембург започнаха малко по-малко да подобряват играта си. Все още са доста подценени от съперниците си и така успяват да спечелят по-някоя друга точка. Срещу Македония, букмейкърите са ги поставили като аутсайдер с коефициент за тяхната победа от 10.00, което е твърде нереален коефициент, които се дължи на статистиката – цели 18 срещи като гости без победа. Старши треньора Люк Холц няма сериозни проблеми, като аут остават само Яник Бастос и Жеол Педро.

Люксембург могат да направят нещо в тази среща или най-малкото да спечелят точката. След разгрома от Испания, Македония няма да е в отлична кондиция и това е шанса за „лъвовете“.

Прогноза Македония – Люксембург: +1,5 АХ Люксембург @ 2,05