В среща от 4 –ия кръг в група С на квалификациите за класиране на Евро 2016 Македония посреща Словакия. Двубоят в Скопие е с начален час 21:45ч. на 15.11.2014г. събота.  Двата отбора са се изправяли шест пъти помежду си, като гостите имат положителен баланс – четири победи и две равенства. Световният букмейкър Efbet.com предлага интересни варианти за залози за този двубой. Успех на Македония се приема на 4,60, равенството е с коефициент от 3,50, а най- вероятният изход от този мач – победа за Словакия е оценен на 1,90. Класирането в група С след първите три изиграни кръга изглежда така: на първо място е Словакия с пълен актив от 9 точки, второто място се поделя от фаворита Испания и Украйна, като и двата тима имат по 6 точки, на четвърта позиция е Македония с 3 пункта, а на последните две места са Беларус и Люксенбург с по една спечелена точка.

Македония записа до момента две поражения от Испания с 1:5 и от Украйна с 0:1, като и в двата случая македонците бяха гости. А единствения успех беше постигнат срещу аутсайдера в тази квалификационна група – Люксенбург с 3:2 у дома. Целта пред Македония е третото място, но едва ли някой в техния лагер вярва, че отбора има сили да се пребори с Испания, Украйна и Словакия.

Словакия са еднолични лидери в групата, спечелвайки и трите си мача досега. А най- сладка беше победата на действащия еврошампион Испания, който бе победен у дома с 2:1. Словаците постигнаха и два много важни успеха във визитите си над Украйна с 1:0 и над Беларус с 3:1. Нови три точки срещу Македония ще отвори вратите на Словакия по пътя към Евро 2016 във Франция. Те няма да изпуснат този шанс и ще вземат победата. А коефициента от 1,90 в сайта на Efbet.com за подобен резултат е повече от добър, като се има впредвид силната форма, в която се намират словаците.

Гледай Македония – Словакия на живо ТУК!       

Прогноза Македония – Словакия 2

Сигурност: 8/10

Коефициент:  1,90 в Efbet.com