РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Професионалният покер играч Кевин Макфий не успя да грабне титлата от Европейския Покер Тур в Берлин за втора година, след като извоюва първото място през 2010.

Въпреки това, Макфий се представя изключително добре в своите участия на живо, като за две години е натрупал печалби от повече от половин милион долара.

На онлайн покер сцената американецът се представя дори още по-успешно с печалби в размер на повече от четири и половина милиона щатски долара. Макфий се представи слабо в тазгодишното издание на ЕПТ Берлин, завършвайки на 19 място, с 20 хиляди долара от наградния фонд. След като приключи участието си в престижния турнир, той заяви пред журналистите в германската столица:

„Да, през изминалата година турнирът се провеждаше в казино, което не бе на същото място, където спечелих същия този турнир преди две години.”

„Знаете как е, просто не изпитвах никаква носталгия, когато участвах в надпреварата през изминалата година.”

„Имам предвид, че състезанието се провеждаше в същият град, но не и в същата сграда и не се чувствах по същия начин. Радвам се да се върна отново тук.”

„Спечелването на един милион долара ми помогна да продължа да правя това което искам, а именно – да пътувам и да играя покер.”

Ако вие все още не сте достигнали нивото на Макфий, може да изпробвате вашите умения, практикувайки онлайн покер, като за целта първо трябва да изтеглите Betfair даунлоуд.