Манчестър Юнайтед с/у Челси Топ Залог: Преглед и прогноза на двубоя от Висшата Лига

Голямото шоу на първия кръг в английския елит ще е оставено за десерт – мач между Манчестър Юнайтед и Челси още в откриващия сблъсък.

„Червените дяволи“ бяха в центъра на вниманието в заключителните часове на трансферния прозорец, като въпросителната беше около това дали все пак ще се стигне до съгласие от тяхна страна по сделката за Ромелу Лукаку. В крайна сметка отговорът беше позитивен и всички страни останаха доволни от това.

Лукаку потегли към Интер, „нерадзурите“ се подсилиха с един много силен център нападател, Юнайтед получи прекрасна сума, самият белгиец се договори за добра заплата, така че сделката определено е добра.

начало: 18:30 часа, 11 август

Челси едва ли не, погледна към случващото се в Юнайтед и пое по същите стъпки.

Тимът на „червените дяволи“ даде път на един много млад и все още неособено доказан треньор (бивш свой футболист от най-висока величина, което със сигурност допринесе за неговото назначаване), а няколко месеца след това „сините“ направиха същото с избора на Франк Лампард.

Така, колкото и изненадващо да е, двама доскорошни прекрасни футболисти, които са в самото начало на треньорската си кариера, ще демонстрират много зрялост и няма да позволят да се стигне до загуба на старта.

Един миролюбив хикс ще се случи и то с лекота. Прогнозата е с огромен риск и въпреки това при този коефициент си заслужава.

Прогноза Манчестър Юнайтед – Челси: Х @ 3.30 коеф

FT: 4-0 (губи)