Марибор – Жрински Мостар, онлайн футбол (19 юли 2017) Шампионска лига

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Марибор – Жрински Мостар
Шампионска лига – Втори квалификационен кръг
Начало: сряда, 19 юли 2017 г., 21:15 часа

Марибор трябва единствено да запазят резултата равен, за да продължат напред към третия предварителен крът от Шампионска лига, а в същото време шампионите от Босна и Херцеговина ще се опитат да се върнат в играта след като загубиха първия мач у дома с 2-1.

Шампионата в Словения стартира през изминалия уикенд, а Марибор се поздравиха с успех в първия кръг над Алуминия. Гостите от друга страна все още почиват, което ще им даде възможност да се подготвят максимално за този реванш. Жрински Мостар загубиха срещата с късен гол в даденото от съдията продължение на срещата, като трябва да отбележим, че преди това Марибор играха близо 30 минути с човек по-малко.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Истината е, че Марибор имаха късмет в първия мач, и днес ще видим каква ще е равносметката. Двубоя ще е изключително равностоен, затова равенството е най-логичния резултат.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet