Прогнозите на Дейвид Сумтър за Световното по футбол 2018

Представяме Ви прогнозите на Дейвид Сумтър за предстоящото Световно първенство по футбол в Русия. Дейвид Сумтър е математик, който с помощта на няколко опитни футболни анализатори е демонстрирал през годините как математиката работи в играта. Сумтър анализира движението на коефициентите, ефективността на всеки един отбор, новините, изчислява ключовите показатели важни за определянето на крайния резултат и прогнозира доста успешно футболни срещи от цял Свят.

Ето и какво показва математиката според Сумтър за предстоящия форум в Русия:

Първият избор на специалиста е отбора на Англия. Да спечелят титлата Световен Шампион букмейкъра Bet365 е определил 19,00 коефициент* за „Трите Лъва“, възможност на която да заложим още днес и впоследствие да затворим залога. Англия няма да има никакви проблеми да излезе от Група G, където е заедно с отборите на Белгия, Тунис и Панама. В състава на Англия имат цели 5 топ голмайстора играещи във Висшата Лига и това не бива да се пренебрегва.

Вземи до 100 лв. Начален Бонус +18 | Terms & Conditions
Bet365 с Бонус за нови клиенти – до 100 лв. (18+ T&C | BeGambleAware.org)
Не е необходим Промо Код за 100 лева Начален бонус в Bet365. Посети сайта на букмейкъра и се възползвай от страхотната оферта валидна за нови клиенти!

Съвет: заложете за Световен шампион на Англия в Bet365 и затворете залога впоследствие, посетете Bet365 още сега >>

Следващата прогноза може би изненадва широката общественост, но не и математика. Тя е Португалия да се издъни. „Мореплавателите“ победиха Франция с 1-0 на финала на Евро 2016, но да не забравяме, че спечелиха само един мач след групите. Кристиано Роналдо е достатъчно възрастен и надеждите той да изнесе отбора на гърба си, няма да се сбъднат. Португалия рано ще приключат с участието си, за което можете да заложите в Bet365 на коефициент от 4,33*.

Полша е другия избор на математика. Коефициента „Дружина полска“ да спечели титлата е 51,00 към настоящия момент, което е добра опция за затваряне на залога впоследствие.

Очаквайте още прогнози за Световното по футбол в Русия 2018 тук

Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициентите са валидни към 21:00 ч. на 12.05.18 и подлежат на промяна

Вижте прогнозите на екипа за:
Група А
Група В