Увеличен коефициент до 6.00 за Мексико и САЩ да спечелят Голд Къп

На 08.07.2015г. в САЩ започва надпреварата за Голд Къп. В нея сили ще премерят всички държави от Северна и Централна Америка. Фаворити в турнира са отборите на Мексико и САЩ. Двата тима са рекьордори по отличия от надпреварата – ацтеките имат 6 купи, докато американците 5.

Турнира се очертава да бъде изключително интересен и точно заради това от водещия букмейкът Betfair са решили да увеличат значително коефициентите за спечелване на трофея от САЩ и Мексико. За разлика от обикновените букмейкъри, където коефициента за краен успех на американците е 2.37, а за ацтеките – 2.50, то в Betfair ставката за титла на който и да е от двата отбора е увеличен до 6.00!

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация BetfairАко все пак някой от останалите отбори се намеси в борбата и грабне Голд Къп, то от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват ви губещия залог и ви дават до €50,00 като безплатни залози.

*важат правила и условия на Бетфеър

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет