РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Мелбърн – Бризбейн
Прогноза: 1 @ 1.85

Големият тим на Мелбърн Виктори, все по-сериозно крачещ към титлата е само на две стъпки от крайния триумф в лигата. Още по време на редовната кампания същите тези футболисти загатнаха за големите си амбиции, които все още са в разгара си. Тимът на Бризбейн стигна до полуфиналите след като не беше на кой знае колко високо ниво в продължение на редовния сезон. Този рядко срещан формат на провеждане на първенство обаче все още остава вратите пред тима в посока спечелване на титлата широко отворени. Още тук, къде поради това, че гостува, къде поради това, че чисто и просто няма да му достигнат умения, той ще капитулира и ще отстъпи на своя домакин.

ЦСКА – Спартак
Прогноза: 1 @ 2.20

Руският ЦСКА Москва влиза във вечното дерби със Спартак. Предишният кръг беше много плодотворен за същия този армейски гранд, който размаза другия си голям съперник от столицата – Локомотив с един трудно обясним резултат за такова дерби, какъвто е 4:0. Така от старта на подновяването на шампионата армейците все още не знаят що е то поражение и въпреки това са на цели 6 пункта от първото място. Единственият начин, по който да съхранят някакви шансове за достигане до титлата, е да се наложат над първия в подреждането – Спартак и да се надяват на чудо в оставащите 5 кръга. ЦСКА Москва ще бъде този от двата тима, който ще има по-голямо желание да надделее и непрестанните набези по посока вратата на Ребров ще се ознаменуват с успех. Точките от мача ще отидат в домакинския актив, а интригата за титлата ще бъде възродена.

Копенхаген – Лингби
Прогноза: над 2.5 @ 1.75

Копенхаген предвкусва нова титла в датския футбол и за кой ли вече подред сезон ще бъде част от най-силния евро-турнир. Много преди последния кръг от датския елит тимът има аванс от 13 точки пред втория, който вече няма начин, по който да бъде превъзмогнат. Единствената тема, която е актуална е тази около това дали Копенхаген ще приключи кампанията без да е бил победен и веднъж. Изминаха 30 кръга от началото на кампанията, а шампионите не отстъпиха нито веднъж. Лингби постигна изненада със завършването си в горната част на таблицата и все още е само на 2 точки от 3-то място, което води до участие в „Лига Европа“. Колкото и силно да е желанието на гостите да го заемат, те ще бъдат надиграни от водача в таблицата. Макар да е сред тимовете в чиито мачове падат най-малко голове, този път Лингби ще покаже нещо по-различно.

Супер коефициент за множествен залог в Efbet! Не пропускайте възможността да удвоите първия си депозит само в Efbet!