Молдова посреща Австрия в среща от група G в квалификациите за класиране на европейските финали във Франция 2016. Мачът започва в 21,45ч. в четвъртък (09.10.2014г). Компания на двата състава в тази група правят Русия, Швеция, Лихтенщайн и Черна гора.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Двата отбора са се срещали общо два пъти досега. Като това се случи в квалификациите за европейското първенство през 2004г. тогава те си разменят по една домакинска победа, Молдова бие с 1:0, а Австрия побеждава с 2:0

Молдова заедно с Лихтенщайн са аутсайдерите в групата. Домакините не правят сметки за класиране, а по скоро да объркат плановете на някой от лидерите. Молдовците ще разчитат най- вече на своите домакински срещи за това. В първия си мач в тези квалификации, Молдова загуби при визитиата си на Черна гора с 2:0 преди около месец.

Австрия ще се бори за класиране на еврофиналите с фаворитите за първите две места в тази група – Русия и Швеция. Така, че трите точки срещу Молдова са изключително важни и всички в тима знаят това. Особено след добрия мач на старта на кампанията срещу шведите – 1:1. В австрийския отбор личат имената на Дейвид Алаба, Марко Арнаутович, Александър Драгович, Мартин Харник и Марк Янко.

Моята прогноза е за победа на Австрия. Те притежават по- стойностния отбор, а като се има в предвид останалите отбори в групата, победата им срещу Молдова е повече  от задължителна.

Гледай Молдова – Австрия на живо ТУК!

Прогноза Молдова – Австрия 2

Сигурност: 6/10

Коефициент:   1,61 в Efbet.com

Последни  директни срещи:

Молдова – Австрия 1:0

Австрия – Молдова 2:0