Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Молдова – Швеция, прогноза

В среща от квалификационна група G за класиране на европейското първенство във Франция през 2016  Молдова се изправя срещу Швеция. Двубоят в Кишинев ще започне в 21:45ч. в петък 27.03.2015г. Гостите са считани за фаворит в този мач в сайта на Efbet.com с коефициент от  1,40, хикса се приема на 4,50, а успех за домакините е малко вероятен и затова той е 9,00. Класирането в тази група се оглавява от Австрия с 10 точки, втори са Швеция с 6, третото място се разделя от тимовете на Русия и Черна гора с по 5, пети е Лихтенщайн с 4 и на последното място е Молдова с една точка.

Молдова е абсолютния аутсайдер в тези квалификации. Тимът допусна три поражения в досегашните си четири мача от Черна гора с 2:0, Австрия 2:1 и Лихтенщайн 1:0. Като молдовците изненадоха само отбора на Русия стигайки до равенство 1:1. В лагера на домакините не правят сметка за класиране на еврофиналите и целта ще бъде обиграване на настоящия състав. Молдова най – вероятно ще избере по – защитна формация и ще използва контраатаките като оръжие срещу шведите.

Швеция е сред фаворите за класиране на Евро 2016 в тази квалификационна група G. Сега пред тях се отваря златна възможност да направят важна крачка към това с успех над Молдова, като едвали ще пропуснат шанса си. Към момента Швеция е на второ място в класирането с актив от 6 точки. Тимът спечели срещу Лихтенщайн с 2:0, но срещу преките си конкуренти в групата Русия, Черна гора и Австрия извъртяха три равенства по 1:1. Голямата звезда на отбора Златан Ибрахимович ще поведе своите към задължителна победа.

Швеция няма загуба от Молдова в досегашните срещи помежду им. Гостите са фаворит и победата им е вън от съмнение, въпроса е с колко гола ще победят. Прогноза за техен успех изглежда най – логично.

Молдова – Швеция гледай онлайн на живо тук Efbet

Прогноза Молдова – Швеция 2 @ коефициент 1,40

Последни директни срещи:

Молдова – Швеция 1:2

Молдова – Швеция  1:4

Швеция – Молдова   2:1

Швеция – Молдова   6:0

Молдова – Швеция   0:2