РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Черна Гора – Сърбия

Лидерите в Група 4, Лига С - Черна Гора и Сърбия излизат в ожесточен сблъсък от третия кръг на надпреварата. Двубоя е от 21:45 часа в четвъртък, 11 октомври 2018 г.

Черна Гора и Сърбия са с по-четири точки в актива си, след като записаха по една победа и равенство в предходните два кръга. В групата са още Румъния и Литва, но като основни фаворити се очертват именно Черна Гора и Сърбия.

Черна Гора надиграха Литва и завършиха наравно с Румъния, като същия резултат постигнаха и сърбите. Този сблъсък между двете съседски държави ще е първи от както двете страни се разделиха преди 12 години.

Черна Гора се представиха подобаващо в изминалите квалификациите, но петте им победи не успяха да им осигурят класиране. В същото време Сърбия успяха да се класират до Мондиала в Русия, но силите им стигнаха до груповата фаза на турнира.

Победителят в тази среща ще оглави еднолично групата, а загубилият отбор може да се окаже трети. Именно това обстоятелство ще направи мача отворен и линията от над 2,5 гола следва да бъде премината лесно!

Прогноза: Над 2,5 гола @ 2.37 коеф. в efbet + (Бонус)*