Уондърърс, който е час от групата на типичните участници в Клаусурата на Уругвай, най-накрая намери своя печеливш ход.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Вече дълго време тимът не знае що е то поражение като не се оказа на губещата страна в нито един от последните си 5 сблъсъка. На всичкото отгоре в цели три от тях запази и вратата си „суха“, така че позитивите за него стават все повече.

Това обаче е нещо много рядко срещано когато става на въпрос за Уондърърс. В предходния кръг тимът използва по най-добрия начин числовото си преимущество след като опонентът – Серо Ларго остана с човек по-малко на терена в 72-та минута, а броени секунди по-късно Уондърърс излезе напред в резултата.

Расинг Монтевидео е сред големите уругвайски тимове, но в този миг се намира в потресаващо състояние. Той е с втората най-пропусклива отбранителна линия в цялата лига и все по-рядко стига до позитивни резултати.

Точно този отбор е и най-слабият гост в лигата, изявяващ се по потресаващ начин в излизанията си като дотук има едва едно реми и цели 4 загуби при вкаран само гол и допуснати точно 10.

Най-накрая Расинг Монтевидео ще открие светлина в тунела и ще изнесе със сигурност най-силната си среща като гост до мига.