Нюкасъл - Рочдейл Прогноза 14.01.2020Нюкасъл – Рочдейл ще е достъпен в залози на живо в Bet365

Тимът на Нюкасъл въобще не си направи добра услуга след като доведе съперничеството с този тим от третото ниво на английския футбол до реванш. Това допълнително утежнява и без това натоварения график, така че в никакъв случай не е изключено изненадата да стане пълна и в крайна сметка момчетата на Бари-Мърфи, които заслужават само поздравления за играта си в първия мач, да довършат започнатото.

Определено те има за какво да съжаляват след като през втората част бяха тотално преобразени, надиграха своя съперник във всяко едно отношение и не само, че можеше да стигнат до победата, а можеше и да се поздравят с разгромна такава. Играта им беше толкова добра, че просто не изглеждаше така, че на терена има елитен отбор срещу такъв от третото ниво. Фрапантните пропуски на Рочдейл бяха много като основният дойде в 90-та минута когато Оливер Ратборн пропусна да намери вратата на съперника от около 11 метра. Малко по-рано той пропусна още една супер възможност, а в крайна сметка включването на Уилбрахам донесе своя резултат и така Рочдейл постави начало на голямата изненада.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Даже и на „Сейнт Джемсис“ тимът няма да е фигурант, а ще окаже известен отпор с което и ще доведе мача до завършек с под 3.5 гола, опция налична за залог в повечето букмейкъри с лиценз в България като УинБет.

Прогноза Нюкасъл - Рочдейл
Нюкасъл - Рочдейл Коефициенти* (1X2)
1. 1.28
Х. 5.75
2. 11.00
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна