23.5 C
Ню Йорк
четвъртък, юни 13, 2024

Buy now

Нидерландия – Исландия: Куман с последни щрихи по състава

Куман избистря състава за Евро 2024 с двубой срещу коравите исландци

Приятелска среща

Флаг отбора домакин Нидерландия

Нидерландия

Флаг на отбора гост Исландия

Исландия

Виж Коефициентите *коефициентите подлежат на промяна

Прогноза: 1 и Над 2,5 гола

Роналд Куман ще направи последни щрихи по състава за Европейското първенство в понеделник, когато Нидерландия се изправя срещу Исландия. Това е втора проверка за “лалетата” от началото на юни, като по-рано те се справиха с Канада и спечелиха с убедителното 4:0.

Отново Нидерландия влиза в ролята на фаворит и се очаква да постигне лесен успех в идната среща. Видяхме обаче, че Исландия не е отбор, който трябва да се подценява. Северняци шокираха света, след като победиха Англия като гости с 1:0.

Макар че вероятността това да се случи бе минимална, исландци нито веднъж не отстъпиха в битката срещу “Трите лъва”. Дори в средата на втората част имаха възможност да покачат преднината си и да си осигурят още по-изразителен успех.

Нидерландия не изигра най-доброто първо полувреме срещу Канада и допусна няколко опасности пред своята врата. След почивката обаче “лалетата” се съживиха, тръгнаха по-уверено напред и това даде резултат. Нидерландци реализираха четири безответни гола, с които натрупаха самочувствие и загатнаха за високите си цели на Евро 2024.

Нормално е, когато единият отбор ще участва на голям форум, да бъде по-предпазлив откъм единоборства. Едва ли селекцията на Нидерландия ще влиза остро за всяка топка, което ще даде малък шанс на гостите.

Въпреки това считам, че ще бъде чудо, ако Исландия отново победи европейски гранд, затова ще подходя уверено, търсейки знак 1. Тази опция може да се комбинира с голове – например над 2.5, за да се постигне по-прилична ставка.

Нидерландия – Исландия Резултати на живо

Powered by
- Реклама -

Последни публикации