24.2 C
Ню Йорк
понеделник, юли 15, 2024

Buy now

Канада могат да отбележат в Ротердам

Приятелска среща

Флаг отбора домакин Нидерландия

Нидерландия

Флаг на отбора гост Канада

Канада

Виж Коефициентите *коефициентите подлежат на промяна

Прогноза: Над 2,5 гола

Селекциите на Нидерландия и Канада влизат във финална фаза от подготовките си за предстоящите състезания. “Лалетата” попаднаха в група “D” на Евро 2024, докато северноамериканци се озоваха в група “А” на Копа Америка, заедно с Аржентина и Чили.

Според мнозина Нидерландия е един от скритите фаворити на Европейското първенство. В предишни години “оранжевите” имаха спадове в представянето си, но напоследък подобриха резултатите си и заслужено се класираха на идния форум.

В груповата фаза на Европейското, Нидерландия ще премери сили срещу Полша, Австрия и Франция. Това е втората най-оспорвана група и излизането от нея няма да бъде никак лесно. Специалистите предричат, че първата позиция ще бъде заета от Франция, докато останалите три тима ще се борят за следващите квоти.

Канада е един от шестте отбора от КОНКАКАФ, които ще участват на Копа Америка през този месец. Групата им е изключително трудна, а за да излязат от нея, трябва да вземат точки от Аржентина или Чили. Другият съперник, който ще срещне Канада, е Перу.

Не е изненада, че европейският тим получава предимство от експертите, но гостите се развиват в последните години и могат да отбележат в Ротердам. Именно заради това предвиждам силно представяне от тяхна страна и реализиране на попадение срещу Нидерландия. Естествено, домакините няма да останат капо и дори смятам, че ще спечелят. Оценката за над 2.5 гола е задоволителна и оправдава поетия риск.

Гледай Нидерландия – Канада Онлайн

Powered by
- Реклама -

Последни публикации