Роджър Федерер - Новак Джокович

Роджър Федерер – Новак Джокович

Първият полуфинал на тазгодишния Аустрелиън Оупън е така чаканият между Роджър Федерер и Новак Джокович. Някак си „маестрото“ си проправи път до тази заключителна фаза на надпреварата по един изстрадан, но безкрайно сладък начин. Той се разходи по ръба на бръснача в цели два от мачовете си като се стигна до 5-сетови драми както срещу Милман, така и срещу Сандгрен. Във втория случай спаси и 7 мачбола, за да се наложи по някакъв чудодеен начин.

Гледай Роджър Федерер – Новак Джокович на живо Bet365

Роджър Федерер и Новак Джокович излизат един срещу друг за 50-ти път. С три успеха повече в сметката си е Новак Джокович, а последния път когато двамата спориха бе от финалите на АТP, където Роджър Федерер бе категоричен с 6:4 и 6:3. Двубоя няма да започне по-рано от 10:30 часа в четвъртък, 30 януари 2020 г., а тук публикуваме актуалните към момента линкове за онлайн залози на срещата:

Роджър Федерер е подготвен за Новак Джокович

Това, което породи страшно много коментари около него, беше физическото му състояние. След края на мача той заяви, че наистина е имал известни затруднения, но те са от естество, което е кратковременно, така че още срещу Джокович може да е в чувствително по-добро състояние.

6.50 коефициент за Роджър Федерер срещу 1.14 за Новак Джокович

Това, че букитата му дават коефициенти от 7.00 за победа, е нещо безкрайно рядко срещано, но в същото време достатъчно показателно. Сърбинът играе топ тенис и със сигурност ще стигне до победата в този мач. Прогнозата за такава развръзка е най-твърдата за целия ден, но коефициентите за нея са много малки – като максималните достигат 1.14.

Роджър Федерер – Новак Джокович Прогноза

Джокович има страшно сериозно превъзходство и въпреки това като нищо Федерер ще внесе поне малко интрига в самото начало на мача. Най-добрата прогноза за този топ сблъсък отвсякъде е тази за над 32.5 гейма, която е и с един супер кофициент от 1.90.

Топ залог: Над 32.5 гейма @ 1.90 коефициент


*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

winbet бонус бокс