РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Адо Ден Хааг – Емен
Прогноза: над 2.5 @ 1.60 коеф. в efbet

Адо Ден Хааг продължава да вирее в елита на Холандия, въпреки че през последните години не беше така убедителен. Тимът си остава част от най-високото ниво и разчитайки до голяма степен на изявите си в домакинствата продължава да се спасява.

Още в първия кръг той има изумителен шанс да постави победоносно начало на сезона, тъй като приема един от трите новака, а в същото време това е точно този от тях, който разполага и с най-малък бюджет, и с най-малко качество по отношение на отделните футболисти. Големите звезди в редиците на домакините: Лекс Имерс, Насер Ел Каяти и Юнинг Жанг ще направят разликата между двата тима.

В никакъв случай Емен няма да е окупан в своята половина. Още от първия кръг в елита гостите ще се постараят да се понравят на феновете с атрактивен стил на игра и с демонстрирането на умения в завършващата фаза. Подобно нещо ще се получи, като отличителната черта на тази среща ще са точно многото голове.

Граафшап – Фейенорд
Прогноза: 2 @ 1.50 коеф. в efbet

Граафшап продължава да се колебае между елита и второто ниво, като не са едно или две движенията в някоя от тези посоки през последните години. Имаше ли междинна лига, то безспорно този тим щеше да е точно в нея и щеше да е един от най-силните там.

Ередивизи обаче все още си стои като обетованата земя за него. Изпитанието в първия кръг е повече от сериозно, като все пак има един голям бонус за домакините изразяващ се в това, че Фейенорд пристига на техния стадион след претърпян един истински шок преди броени дни. Ротердамци допуснаха една от най-срамните си загуби от години насам, отстъпвайки с 4:0 на Тренчин в ЛЕ. Връщането в играта при такава загуба е равносилно на мисията невъзможна и въпреки това те ще направят нещо, за да се реваншират.

Първо вниманието им е насочено към визитата на Граафшап, която не е по-малко важна. Фейенорд ще започне новия сезон по начина, по който завърши предишния – с брилянтен футбол, много голове и поредна победа.

Витес – Гронинген
Прогноза: над 2.5 @ 1.66 коеф. в efbet

Витес започна участието си в евро-турнирите по един никак нелош начин, справяйки се с румънския Виторул. Ремито в гостуването 2:2 го постави в много добра позиция за класиране, като той използва това и в реванша беше дори още по-убедителен отколкото в първата среща, за да спечели с 3:1 и да си подпечата място в следващия кръг. Там обаче съперникът беше чувствително по-силен, в лицето на Базел, и логичното се случи.

Още в първата среща, макар и изиграна на холандска земя, Витес се пропука и отстъпи с 0:1, за да намали страшно много възможността за свое класиране. Между двата сблъсъка тимът открива участието си в Ередивизи с домакинство на един добре познат опонент.

Гронинген минава за един от силните домакини в лигата, но слабостите при визитите се превърнаха в пословични. Само една победа за този тим като гост на Витес през последните 9 години, като всичко това е показателно за фаворизирането на жълто-черните. През последните две години тези два тима редуват под и над в преките си спорове, като в последния случай завършиха при 2:0, а редица други фактори загатват за това, че в идния случай серията ще бъде продължена с нова голеада.

Общ коефициент: 3.98* в efbet

**ВАЖНО: И трите срещи от Ередивизия ще се излъчват на Живо със звук и картина чрез услугата – Пряко Предаване на efbet! Запознай се с всичките условия, правила и изключения!

Вземи до 100 лв. бонус от efbet!

**За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*(**)коефициентите са валидни към 10:30 ч. на 12.08.18 г. и подлежат на промяна