0.4 C
Ню Йорк
сряда, февруари 21, 2024

Buy now

Как се взима бонус без депозит от efbet

Онлайн залозите и ролята на мобилните устройства

След навлизането на технологиите залагането през лаптоп или настолен компютър стана възможно. А през последните години появата на смартфоните и таблетите правят всичко това още по-лесно и удобно. В днешно време залозите стават все по-лесни и достъпни от всяко място, което има връзка с Интернет. Това позволява на хората да залагат по всяко време на деня без да са пред настолния си компютър или лаптоп. Можете да го правите дори ако сте на работа, обяд, разходка в парка или на всяко едно място, което ви осигурява достъп до мрежата. Характеристики за повечето мобилни апликации, както и залагането през тях може да откриете в интернет и в специализирани портали като Nostrabet. И така таблетът и смартфонът позволяват онлайн залозите да са бързи и лесно достъпни.

Предложените онлайн залозите на различните платформи

С напредването на програмирането повечето букмейкъри предлагат версии за различните мобилни платформи. Предлагането на мобилните апликации е в основните платформи Android и iOS устройства, които са най-често срещаните. Може да се срещне и в Windows Phone, но в доста по-редки случай. Всички тези предложения, които се предлагат от букмейкарите правят залагането през мобилните устройства много по- бързо, лесно и удобно. Случва се да не съществуват приложения за различните платформи, но може да използвате букмейкърските услуги през браузъра на мобилното устройство. С появата на мобилните апликации за различните платформи залагането през таблет и смартфон стана по-лесно за хората обичащи залозите.

Мобилните устройства и възможностите за залози

Конкуренцията между различните букмейкъри предлага възможност за различни събития и пазари, който да привличат повече маса. Тази надпревара между букмейкърите се вижда в постоянното развитие на онлайн сайтовете за залози и възможностите, който предлагат те. Повечето мобилни версии са еднакви със своите сайтове и всички залози, пазари и събития се предлагат и в двете. Малък е шанса събитие или пазар да не присъства в мобилната страница предлагана от букмейкърите. Популярността на мобилните залози онлайн дава много възможности за залагане на всякакви пазари чрез мобилното устройство. Букмейкърите предлагат и други функции за смартфоните или таблетите. Можете да теглите или депозирате пари от вашата сметка. Предлагат и възможността да следите събитията на живо, да следите вашите залози, да използвате и функцията кеш-аут, с която можете да затворите вашия залог в момент, в който вие прецените и да гледате предварителни данни за събитията. Всички тези възможности през мобилните устройства дават наслада от залозите. Вече не е нужно да сте пред компютъра за да боравите с вашите сметки и средства.

Допълнителни плюсове на онлайн залагането

Популяризирането на онлайн залозите през таблет или вашето мобилно устройство са невероятни. Букмейкърите предлагат и бонуси за залози през мобилното устройство, малко по-надолу ние ще обърнем внимание на актуалните бонуси за мобилни устройства предлагани в достъпните за България букмейкърски компании. Но освен промоциите, които предлагат различните букмейкъри имате възможността да създадете регистрация и да отворите сметка при даден букмейкър. От всичко тава може да се възползвате от всяка една налична оферта независимо дали е за мобилно устройство или за нов клиент. Точно тази гъвкавост, която предлагат онлайн залозите през таблет и смартфон, ги правят толкова желани от любителите на спортните залози.

Оценки на мобилните сайтове и актуални бонуси за букмейкърите в България:

  1. Betfair – От компанията са направили доста добра и лесна за използване мобилна версия, доставяща пълното удоволствие от спортните залози. През мобилната версия на сайта са достъпни и много възможности за депозиране и теглене на средства от вашата сметка. Опцията кеш-аут също е достъпна през мобилния сайт на betfair. Всички активни бонуси в пълния сайт важат и за мобилната версия на сайта. Нашата оценка за цялостната визия, удобство и функции предлагани от мобилната версия на betfair е отлична.
  2. Bet – Страхотен,бърз, лесен и удобен – тези думи описват напълно мобилната версия на bet. Във версията за мобилни устройства са включени всички пазари и събитие, а също така и всички опции за депозиране и теглене на вашите средства. От компанията предлагат на клиентите си и бонус от 100% на първият им квалифициран залог през мобилно устройство. Нашата оценка и цялостната фунционалност и интерфейст на мобилната версия на bet е отлична.
  3. Sportingbet – От букмейкърската къща ни предоставят изчистена, лесна и удобна мобилна версия на сайта си. Повечето събития и пазари са достъпни и през мобилната версия, има възможности и за теглене и депозиране на средства. Към този момент от компанията предоставят на клиентите си бонус от 5% към печалбата на всички залози на живо направени от мобилната версия с коефициент поне 1,20. Оценката ни за цялостната работа и функционалност на мобилната версия на sportingbet е много добра и определено си заслужава да се пробва.
  4. Efbet – От букмейкъра са се постарали да доставят всичко необходимо на клиентите си, залагащи през мобилни устройства. За съжаление букмейкъра няма изцяло функционираща аплиакция на iOS и на Android. Поради тази причина от Nostrabet.com и се поставя сравнително слаба оценка. Популярните спортове могат да се намерят още в началната страница и са на едно докосване разстояние. През мобилната версия са достъпни и повечето активни бонуси в десктоп версията на сайта. Добавена е и опцията за депозиране и теглене на средства. Нашата оценка върху цялостната функционалност и удобство на мобилната версия на efbet е много добра, чрез нея няма да ви липсва нищо от десктоп версията на букмейкъра.
Последна голяма печалба в Efbetspot_img
- Реклама -

Последни публикации