РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

След солидния старт на сезона Перуджа тотално изгубиха „почвата под краката си“ и започнаха бавно, но сигурно да потъват към дъното на класирането в италианската Серия Б. Отбора вече е с равен брой точки с първия под чертата на изпадащите и съвсем скоро могат да се окажат замесени в битката за оцеляване. Все пак „грифоните“ вече счупиха лошата серия от пет поредни загуби с резултатно равенство при гостуването им в последния кръг над третия Кремонезе.

Авелино не могат да се похвалят с много по-добра игра, като ситуацията при тях е идентична, единствено имат с две точки повече от настоящия си съперник. Авелино имат точно една победа като гости от началото на сезона, като тяхната серия от три поредни загуби бе прекъсната с победа над Про Верчели, но веднага в следващия кръг отбора отстъпи пред Парма и сега им предстои следващо гостуване, което вероятно ще загубят.

Перуджа се наложи над Авелино във всеки един от последните им пет срещи от Серия Б, и са непобедени от тях в девет поредни мача, а в последните пет от тях Авелино успяха да се разпишат само веднъж.

Прогноза: 1