Перуджа – Авелино, Серия Б – Превю, Прогнози и Статистика (06 ное 2017)

След солидния старт на сезона Перуджа тотално изгубиха „почвата под краката си“ и започнаха бавно, но сигурно да потъват към дъното на класирането в италианската Серия Б. Отбора вече е с равен брой точки с първия под чертата на изпадащите и съвсем скоро могат да се окажат замесени в битката за оцеляване. Все пак „грифоните“ вече счупиха лошата серия от пет поредни загуби с резултатно равенство при гостуването им в последния кръг над третия Кремонезе.

Авелино не могат да се похвалят с много по-добра игра, като ситуацията при тях е идентична, единствено имат с две точки повече от настоящия си съперник. Авелино имат точно една победа като гости от началото на сезона, като тяхната серия от три поредни загуби бе прекъсната с победа над Про Верчели, но веднага в следващия кръг отбора отстъпи пред Парма и сега им предстои следващо гостуване, което вероятно ще загубят.

Перуджа се наложи над Авелино във всеки един от последните им пет срещи от Серия Б, и са непобедени от тях в девет поредни мача, а в последните пет от тях Авелино успяха да се разпишат само веднъж.

Прогноза: 1

 

Сподели

Последни публикации

🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 Футболни Прогнози – 7dniprognozi.com. Всички права запазени.