РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Полша и Гърция откриват Евро 2012 на „Националния стадион“ във Варшава.

Полша - Гърция Евро 2012
Полша - Гърция

Домакините от Полша извадиха късмет с жребия и се паднаха в най-лесната група, а с помощта на пълните стадиони имат напълно реален шанс да минат групите. Досега в цялата им история това не се е случвало, а любопитното е, че поляците само веднъж са се класирали за финалите на европейско първенство. Това се случи през 2008-ма година в Австрия и Швейцария, когато Полша спечели само 1 точка и останаха на последно място в групата си. Оттогава обаче израстнаха доста, а и имат добро поколение с футболисти като Счезни, Бьониш, Блашчиковски, Обраниак и Левандовски, играещи все в топ отбори.

Вземи 100 лева бонус за мача от Sportingbet

Гърция се издъниха тотално през 2008-ма година, когато дори не спечелиха точка, а вкараха само 1 гол. Само 3 пъти са се класирали за финали на европейско първенство в цялата си история. Големият им успех обаче бе през 2004-та година в Португалия, когато изненадаха всички и спечелиха трофея. Тогава гърците отново играха в първия мач срещу домакина Португалия и в крайна сметка спечелиха трофея, а любопитното е дали сега историята ще се повтори. Едва ли това ще се случи, тъй като не подмладиха отбора, а със старите кучета само няма да стане, като доста от основните им футболисти са същите, които играха още през 2004-та година, а след това се издъниха тотално през 2008-ма.

Поляците имат добро поколение, освен това са домакини, стадионът ще е пълен с техни фенове, докато гърците очакваме да са аутсайдери в групата си, ще има и съдийско рамо за домакините, ако се наложи, така че можем да очакваме поляците да започнат с успех.

Прогноза Полша – Гърция:

Полша при 1,90 коефициент в Efbet

Начало: 08 юни, 18:00 часа.

[bannergarden id=“7″]