bet365
Флаг на отбора Полша

Полша

Флаг на отбора Нидерландия

Нидерландия

Прогноза: Победа за Нидерландия @ 2.00

Нидерландия са решени да си осигурят участие до полуфиналите на всяка цена. Те са лидер в Група 4 на Лига А, докато Полша приключиха с надеждите за следващата фаза от турнира.

Нидерландия нямат загуба в групата, допуснаха само един хикс и са отбора с отбелязани най-много голове сред останалите трима. В първото издания на турнира отбора достигна до финалите, но загуби от Португалия и сега са решени да поправят тази грешка.

„Дружина полска“ не успя да блесне с нищо, всъщност те разполагат само с един Левандовски, който обаче не може да огрее на всички фронтове. След последния кръг Полша изгубиха шанс за полуфиналите, подредиха се и на последно място по отбелязани голове в групата, както и по показател най-много допуснати.

През годините Полша няма добри резултати срещу Нидерландия. Последния мач между тях завършу 2-2, но Нидерландия печели в пет от последните общо шест мача. Поляците успяха да запазят суха мрежата си срещу този противник през далечната 1986 година. Полша са в серия от три мача без победа с девет допуснати гола за този период, успяха да победят само Уелс в групата и трудно ще окажат каквото и да било съпротива.

Нидерландия са в сериа от 13 мача без поражение, а последната им загуба е от юни месец 2021 година. Отбора спечели девет от изминалите дванадесет мача и коефициент от 2.00 за тяхната победа изглежда печеливш избор!

ДАТА: 22 септември 2022
СТАДИОН: Национален стадион, Варшава
НАЧАЛО: 21:45 часа
ТВ/ЛАЙВ СТРИЙМИНГ: Диема Спорт 3
КОЕФИЦИЕНТИ: Полша (3.50) – Нидерландия (2.00)*

Bet365 Logo
Отговорна игра +18 | Важат правила и условия