РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Португалия-Холандия

Португалците продължават да бъдат носени на гръб от топ звездата си Кристиано Роналдо.

Точно в мача с Швейцария от полуфиналите при плейофите се видя колко голяма е неговата роля и това, че всъщност без него в редиците си те ще са просто един национален отбор от средна класа, който ще има огромни затруднения даже при това да си гарантира участие в заключителната фаза на големите футболни форуми.

Всеки един фен на футбола в страната много добре осъзнава, че точно неговото присъствие е причината поради която тимът да е на това равнище и така цяла една нация продължава да боготвори седмицата в състава си.

Кристиано изнесе истински рецитал на швейцарците, като им наниза три гола и въпреки, че и системата ВАР имаше своята сериозна роля, той остана в центъра на вниманието. Бъде ли спрян, положението за неговият национален тим ще стане много, много трудно, а точно срещу толкова балансирана селекция като тази на холандците, точно това ще се случи.

„Лалетата“ играят все по-добър футбол, а отбраната им е на път да се превърне в истински бетон като играе на ниво от дълго време насам.

Има много прекрасни изпълнители точно в този й нейн състав, които ще се справят с опазването на Кристиано и ще направят така, че въпреки, че са на втори ред в класациите на букмейкърите и са отписвани от тях, точно те да бъдат на по-високо равнище през 90-те минути и да не загубят, като в най-лошия случай да докарат мача до продължения.

Прогноза Португалия – Холандия: Х2 @ 1.60

  • FT: 1-0 (губи)