Португалия - Турция, Гледай на живо в Bet365

Португалия – Турция (02.06.2012)

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Португалия - ТурцияПортугалия посреща Турция в последен контролен мач преди Европейското първенство в Полша и Украйна.

Двубоя е без абсолютно никакво значение и за двата отбора, макар че ще е един тест за Португалия преди влизането им в така наречената „група на смъртта“ в Евро 2012. Срещу Турция, Португалия играят успешно и една победа би им се отразила добре. Ще излезнат с всичко най-добро и със състава, с който ще стартират в първия си мач от Евро 2012 срещу Германия. Португалия малко трудно се класира за това първенство и записа името си сред участниците след изиграни баражи, които я пратиха директно в група Б сред отборите на Германия, Холандия и Дания. Определено в тази група всеки един мач ще е труден, но пък така няма ясно изразен фаворит и до последно нищо няма да е окончателно.

Турция от друга страна ще направят само една тренировка на този мач, тъй като те не успяха да се класират на европейското. Преди седмица отбора бе надигран от Финландия, но за сметка на това нашите „донори“ им вдигнаха малко самочувствието и Турция ни надигра категорично с 2-0. Най-вероятно турците ще се пазят и търсят равенството в този мач, като това малко трудно ще се случи, но не е изключено.

Смятам, че Португалия ще се разпишат и то няколко пъти във вратата на Турция. Сигурен съм и че ще победят в двете полувремена, така че който търси тръпката може спокойно да избере П/П К/Р 1/1 при 2,25 коефициент в Efbet.

Начало: 02 юни, 20:45 часа, излъчване на живо в Efbet

[bannergarden id=“7″]

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Футболни Прогнози. Всички права запазени.