Португалия – Холандия (17.06.2012)

Португалия – Холандия Eвро 2012, 17.06.2012

Португалия - Холандия
Португалия – Холандия на живо в Efbet

Португалия излиза срещу Холандия на стадион „Металист“ В Харков, в мач от група Б на Евро 2012.

Ситуацията в групата е много интересна преди последните мачове. Все още всички тимове имат шанс за класиране напред. Португалия засега заема второто място с три точки, но за да са сигурни в класирането си трябва да търсят задължителна победа днес. Тимът до момента загуби с 0-1 от Германия и победи Дания с 3-2. Успехът дойде много трудно след гол в последните минути на младока Варела, докато Роналдо за пореден път игра много слабо. Когато не му върви играта и на отбора не върви, което ще е проблеми срещу холанците.

Холандия пък допусна две загуби до момента след 0-1 от Дания и 1-2 от Германия. Лалетата са тимът с най-много удари към противниковата врата, но топката просто не иска да влиза за момента и вкараха само един гол, дело на Ван Перси. Все още имат шанс за класиране, който минава през победа с минимум два гола разлика днес, но трябва и Дания да загуби от Германия.

Португалия има предимство в директните мачове срещу Холандия в последните години и спечели последните два сблъсъка помежду им, а няма и загуба в последните шест мача (3 победи и 3 хикса). Освен това не е тайна за никого, че „лалетата“ са един от отборите разполагаш с огормен потенциал, но не успяваш засега да го реализира и на 10 процента. Тоталния крах за Холандия, е съвсем близо и търсената от тях спасителна победа днес с два гола разлика няма как да се случи!

Прогноза: Португалия 0.00 АХ при 2.050 коефициент в Efbet

Над 110 различни опции за залог на срещата Португалия – Холандия в Efbet

[bannergarden id=“7″]

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleГърция – Русия (16.06.2012)
Next articleДания – Германия (17.06.2012)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!