23.5 C
Ню Йорк
четвъртък, юни 13, 2024

Buy now

Португалия – Ирландия: „Мореплавателите“ ще отплават за Евро 2024 с победа

Приятелска среща

Флаг отбора домакин Португалия

Португалия

Флаг на отбора гост Ирландия

Ирландия

Виж Коефициентите *коефициентите подлежат на промяна

Прогноза: Хендикап (0:1) – Португалия

Финална проверка за Португалия преди началото на Евро 2024. Във вторник избраниците на Роберто Мартинес срещат селекцията на Ирландия, която преди няколко дни победи друг евроучастник – Унгария. Разбира се, сега “зелените” са гости, тъй като мачът ще се проведе в Авейро, а освен това срещат много по-сериозен опонент.

Според анализи на специалисти Португалия попада в топ 3 на фаворитите на идния форум. Това ще бъде последното Европейско за Роналдо, но освен на него, Мартинес може да разчита и на други качествени състезатели като Фернандеш, Бернардо Силва, Рафаел Леао. Във всяка линия на терена “мореплавателите” разполагат със солидни опции, което им дава предимство на шампионата.

Насреща е състав, който не успя да се класира на Евро 2024. Ирландия се причислява към националите от по-нисък ранг и разчита предимно на домакинствата си. Затова се убеждаваме от статистиката, която ни показва едва две победи в предишните осем излизания навън – срещу Малта и Гибралтар.

Определено, португалци искат да загреят за първенството с победа и да натрупат още по-голяма увереност. Според мен те ще постигнат желания успех, дори прогнозирам, че той ще настъпи с разлика.

Предлагам две прогнози за контролата между Португалия и Ирландия. Едната е насочена към победа за домакина с хендикап (0:1), а другата – към комбинирания пазар, съчетаващ знак 1 и над 2.5 попадения.

Португалия – Ирландия Резултати на живо

Powered by
- Реклама -

Последни публикации