БАТЕ – Славия М

Прогноза
1 (-1.5АХ) @ 2.10 коефициент

*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол
?AffiliateCode=betano&CID=355&DID=299&TID=1&PID=149&LNG=19

БАТЕ отново е в дупка и въпреки, че с числовите изражения от последните мачове това не се вижда толкова явно, то е неоспоримо. Тимът не играе футбола, който го превърна в хегемон в страната и безкрайно неудобен даже за топ колосите на европейската сцена. Това по един или друг начин го разклати и се стигна до най-нормалното нещо – това неговият рецитал на местно равнище да приключи.

Просто играта на БАТЕ при новия треньор не е особено зрелищна за наблюдаване. Поражението от Славия Мозир с 1:0 в първия полуфинален сблъсък поставя тима в позиция, от която въобще не е ясно дали ще съумее да си проправи път до финала. Той все пак продължава да е силно фаворизиран от букитата като коефициентите за негова победа в ответния сблъсък са много малки. Тези за категорична такава пък са прекрасни – предложеният хендикап от 1.5АХ се дава с 2.10 в betano, което просто си заслужава да се изпробва. Това при всички положения се свързва и с класиране на тима за финала. БАТЕ просто излезе с няколко резерви срещу Городея преди няколко дни и прогнозата ни за въпросния сблъсък с под 2.5 гола беше отвсякъде печеливша след като съперничеството приключи при 2:0 и то с голове след 70-та минута. Славия Мозир е в потресаваща поредица от мачове, губейки в голови спектакли срещу Ислач и ФК Минск, а подобно нещо ще се случи и срещу БАТЕ.

Шахтьор Солигорск – Брест

Прогноза

*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна

Вземи до 200лв. след Регистрация

Нов супер ден за феновете на футбола. Мачовете ще са два и ще са много хубави за наблюдаване. Това са реваншите от полуфиналите в надпреварата за купата, а първият между Шахтьор и Брест приключи при 2:0 в полза на тогавашните домакини. Постигнатото ги поставя в супер позиция за потегляне към финала. Това, че попаднаха в една лека криза, която доведе и до поражение в съперничеството със същия този тим на Шахтьор, не значи кой знае колко за Брест.

Отборът имаше страшно много кадрови несполуки като не можеше да разчита на услугите на тримата си топ футболисти и това веднага се отрази върху изявите му. Така Шахтьор Солигорск го победи с 2:0 като гост във въпросния сблъсък от първенството, а за да се върне в играта за достигане до финала на турнирната надпревара, ще има необходимост от нещо подобно.

Този сблъсък няма да има много общо с изиграния преди няколко дни, в който Шахтьор беше толкова убедителен и то насред стадиона на своя съперник. Ковалчук отново ще има на разположение топ състезателите си, а това ще тласне неговите подопечни към изиграването на един чувствително по-силен двубой. Отново Брест няма да е особено забележителен в завършващата фаза и въпреки това вече има изграден аванс, който ще го прати към финала. Головете в този реванш ще останат малко.