РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Топ Прогнози За Днес (Комбо Залог)

Дания – Швейцария, Група D

Тази група е много близо до това да се завърже безкрайно. Всеизвестно е, че първите два тима от всяка една се класират, а останалите просто биват принудени да погледнат към следващите квалификации и към следващата възможност за участие на финалите на голяма надпревара.

Датчаните натрупаха страшно много голове на сметката си, но това се дължи основно на два техни двубоя, напълно нормално, завършили с победи, с Гибралтар и Грузия. Само в тях те намериха вратата на съперника точно 11 пъти, което ги направи и тимът с най-силното нападение в групата.

Това в никакъв случай няма да им помогне срещу швейцарците, които играят много добре в своята половина. В никакъв случай „кръстоносците“ няма да дадат на съперника да прави каквото си поиска в този мач. От дълго време насам точно швейцарците са сред отборите, които въобще не се придържат към това да владеят топката. Играта им е такава, че включва страшно много използването на статични положения, а срещу тима на Дания, който играе точно по противоположния начин, налагайки преимущество при притежанието на топката, швейцарците ще се чувстват много добре на терена и ще стигнат до една на пръв поглед сензационна победа насред „Паркен“.

Италия – Гърция, Група J

Няма ни най-малки съмнения кой е най-силният тим в тази група. „Скуадрата“ размаза редица опоненти, за да си подпечата класирането. Този тим е толкова млад и толкова силен, като със сигурност ще е и сериозен фактор за силни изяви на най-високо равнище.

Италианците отмъкнаха трите точки от визитата си на прекия си съперник за върха – Финландия и така сътвориха направиха своя огромен скок. Италианците ще продължат своя безумен възход и ще се насладят на нова много силна среща. За тяхно съжаление тук ще имат опонент, който за първи път от дълго време насам ще разгърне най-добрия си футбол.

Гърците преглътнаха не едно или две разочарования и рано-рано загубиха всякакви възможности за класиране. Неотдавна се пропукаха и в домакинството си на един от най-слабите тимове на целия континент – Лихтенщайн, който е и в същата група като стигнаха до спечелването на само една точка срещу него и така удариха дъното.

Гърците ще са преобразени и ще разгърнат много по-добър футбол в това си противопоставяне с чувствително по-класен опонент. Най-накрая те ще загатнат за обичайния си дефанзивен футбол и ще доведат до завършек на мача с малко голове, залог, който може да осъществите на добър коефициент след регистрация в ефбет!

Босна и Херцеговина – Финландия, Група J

Босненците са на прага на най-важния си сблъсък в груповата фаза. Единствено трите точки са в състояние да ги върнат в голямата игра, така че те ще са по-амбицирани от всичко, за да ги постигнат.

Това, че съперникът им в никакъв случай не е сред най-силните на континента, а е просто една футболна сензация, която има своя срок, ще направи така, че бързо нещата да се върнат в обичайната орбита. Босна и Херцеговина има в редиците си футболист от калибъра на Един Джеко, който многократно е правил разликата в такива ключови мачове. Освен него още няколко са футболистите в техните редици, които са способни на подобно нещо, а в тези на опонента такива просто не присъстват.

Най-накрая Босна и Херцеговина ще разгърне най-добрия си футбол и след като толкова дълго време беше на потресаващо ниво, ще демонстрира обичайния си футбол. Финландия ще се пропука страшно много и то за първи път в групата и ще преглътне най-големия си провал през тези квалификации.