РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Гьозтепе – Ризеспор

Прогноза
Под 2.5 @ 1.80 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Активирай Бонус - Кредити за Залози

21-вия кръг в турската Суперлига противопоставя един срещу друг отбори в не много добра форма, като гостите са в по-лоша позиция, попаднали в зоната на изпадащите. Домакините са в „златната“ среда на класирането и като цяло е обяснимо „безразличието“ им в последните срещи, докато гостите има какво да навакасват за да се измъкнат от позицията, в която се намират. В исторически план наблюдаваме не много резултатни двубои, като не рядко са налице голове и в двете врати. Смятаме, че в днешния мач, особено отбора на гостите ще излезе с едничката цел да не загуби, а и да не допусне по възможност гол. Прогнозата ни е за предпазлива игра, с не много голове, а именно под 2,5 гола.

Ал Мухарак – Ал Рифа

Прогноза

1 @ 1.90 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 200лв. след Регистрация

Последен мач от кръга в Премиер лигата на Бахрейн изправя един срещу друг втория и четвъртия във временното класиране. Домакините се намират в отлична форма като последните 5 мача, имат 5 победи, като вкъщи са безапелационни. При евентуална победа днес ще излязат на първата позиция. Гостите не са най-добрия гост в първенството след като от 5 излизания спечелиха само две, а в останлите три претърпяха поражение. Статистически, мачовете между тези два тима са много оспорвани, като предимството в тях е на страната на Ал Рифа. Предвид моментното състояние на двата отбора в първенството смятаме, че този път везните ще наклонят в полза на домакините и те ще се поздравят с победата от тази среща.

Ал Уруба – Ибри

Прогноза

Под 2,5 @ 1.55 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 100лв. след Регистрация

Полуфинал реванш от Купата на Султана в Оман изправя два отбора, които ще дадат всичко от себе си, за да се калсират напред. Гостите спечелиха първия двубой с 2:1, но едва ли се чувстват победители. Домакините ще се опитат да направят кошмарно гостуването на съперника си, и като цяло имат нужда от един гол, но без да допуснат такъв. Предвид напредналата фаза на турнира, едва ли двата тима ще се хвърлят в непрекъснати атаки, а по скоро ще опипват почвата и ще заложат на защитна и предпазлива игра. Домакините са тези, които ще трябва да търсят попадение, което ще им гарантира продължаване напред и класиране за финала на турнира. Като цяло мач, без много попадения според нас, затова и залагаме на не много голове.