Асколи – Беневенто

Прогноза
1 @ 1.75 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Топ коефициенти
Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Супер мач за прогнозиране за днешния ден, в който приключва и сезонът в Серия Б на Италия. Безкрайно ключов е този сблъсък за момчетата на Диониги, които преди няколко дни отстъпиха на Пиза и така пропуснаха възможността предсрочно да си подпечатат оцеляването. Те влизат в заключителния уикенд като 14-и в таблицата, което на пръв поглед изглежда добре, но положението в Серия Б е такова, че последните 3 тима директно изпадат, а намиращите се два пред тях играят плейофи за оцеляване, така че между Асколи и 16-то място разликата е едва една точка. Положението е такова, че стигне ли до трите точки срещу вече спечелилия титлата (респективно и промоцията) тим на Беневенто, Асколи при всички положения ще си гарантира оцеляването. Този толкова силен сезон за Калдирола и компания завършва с разлика от цели 15 точки кръг преди края спрямо второто място. В този мач Беневенто няма да разгърне и част от силния футбол в хода на сезона, а Асколи ще сътвори най-голямата си крачка в правилната посока.

Киево – Пескара

Прогноза

Над 2.5 @ 2.35 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 200лв. след Регистрация

Киево започна да губи силната си серия и изпадна в една голяма дупка, като не стигна до нито един триумф в обхват от четири поредни мача. Всичко това приключи в средата на месеца когато отборът разгроми Читадела с 4:1, а малко след това постигна и скъпоценна победа във визитата си на Беневенто, която го върна обратно в зоната на плейофите. Точно там ще останат „летящите магарета“ при всяко едно положение – ако спечелят тази последна среща с Пескара. В същото време разпределението на точките от този мач е безкрайно важно и за „делфините“, които са 16-и в подреждането. За тяхно най-голямо щастие вече няма как да се озоват сред последните 3, което при най-неблагоприятното стечение на сблъсъците от последния кръг, ще е равносилно на участие в плейоф за оцеляване. С победа в тази среща Пескара ще има прекрасната възможност да си гарантира директно оцеляване, а тимовете, които по един или друг начин може да отмести в подреждането, са цели 5 на брой. Този сблъсък ще е украшението на последния кръг от сезона в Серия Б, а коефициентите за това са огромни.

Салернитана – Специя

Прогноза

1 DNB @ 1.45 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 100лв. след Регистрация

Мач между два от силните тимове в дивизията. Салернитана е точно под чертата, отделяща отборите, които ще получат възможност за промоция посредством плейофи, и тези от средата на таблицата. Изоставането е минимално, като възлиза само на една точка, а при положение, че насреща застава опонент, който е чувствително по-напред в подреждането, но няма да извлече особени ползи от това поне на този етап, в лицето на Специя, то триумфът е напълно реален. Активът на съперника е точно 58 пункта, а намиращите се пред него в подреждането – Кротоне и Беневенто, са на разстояние съответно от 10 и 25 точки, така че просто е невъзможно да бъдат задминати. Специя ще си позволи да съхрани най-добрите си футболисти за решителните сблъсъци от плейофите, така че Салернитана просто ще демонстрира превъзходство и ще погледне към този така важен триумф.