Франция - АнглияОтпадналия от групата на Англия Франки Лампард се опита да вдъхне кураж на съотборниците си, посъветвайки ги да копират играта на неговия Челси срещу Барселона в Шампионска лига и така да спечелят освен предстоящия им мач срещу Франция, също да излезнат и от груповата фаза.

Франк Лампард бе изключително ценен за отбора си, но получи неприятна контузия, която напрактика го остави извън терена за дълго време. Съотборниците му не са в много трудна група, но първия им мач няма да е никак лесен. Трите лъва започват турнето си в Европейското по футбол в Полша и Украйна с мач срещу силния тим на Франция. Oт Efbet са определили Англия за аутсайдер в този мач, давайки им коефициент от 3,20 срещу 2,50 коефициент за отбора на Франция.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Англия имат сериозни традиции във футбола, но напоследък националите им не се справят така както повелява традицията. , че може да стигне до крайния успех на еврошампионата. Рой Ходжсън не беше най-добрия възможен избор точно за националния отбор, но все пак от него може да се научи много.

Освен това пресен остава още и спомена на всички англичани за подвига на техния Челси в изключително трудния турнир Шампионска лига. Ако сметнем, че шансовете на Англия са такива каквито бяха и шансовете на Челси, съвсем спокойно можем да заложим на това, че Англия ще излезе от групите! Винаги трябва и малко късмет, но защо пък той да не е на страната на Англия? Видяхме какво стори Дания с Холандия, а една победа на Англия няма да е кой знае каква изненада!

Все още не сме видели играта на всички отбори, така че още не е ясно кой ще е вероятния шампион на това 14-то поред Европейско първенство по футбол!