Шампионска лига прогнози: БАТЕ Борисов – Карабах

БАТЕ Борисов е на крачка от класиране в Шампионска Лига. Беларуският тим влиза в този реванш от позицията на водещ и вероятно ще остане такъв!

БАТЕ Борисов – Карабах: Беларуският първенец изкопчи скъпоценен триумф насред Азербайджан с 0:1 и вече е в ролята на много сериозен фаворит за класиране. Точно тук момчетата на Алексий Бага са в любимата си позиция – имайки вече преднина в общото статукво, те просто ще излязат, за да се отбраняват и да нанесат съкрушителния си удар на някоя мълниеносна контра.

Всеизвестен факт е, че беларусите са страшно компактни в отбранителен план и няма как да е по друг начин при наличието на изобилие от футболисти с дългогодишен стаж в редиците им. Равносметката насочва мислите точно в посока, че те са един от възрастните отбори, разчитащи на граденото през последните години, в което няма и нищо лошо.

Всъщност футболистите, натрупали не един или два двубоя с екипа на тима в „Шампионска лига“ и стоящи в основите на неговите най-големи постижения, са страшно много. Сред тях са: Александър Хлеб, Игор Стасевич, Дмитри Бага, Станислав Драгун, Максим Скавиш, Максим Володко и редица други.

Точно този отбор и най-вече основната част от него е толкова добре разработена, че рядко се стига до изнверяване на градения дълги години стил на игра. Достигнал и до влизане в реванша от водеща позиция, много трудно най-голямата сила в беларуския футбол ще изпусне питомното.

Карабах все още е в много ранна фаза на подготовката си за новия сезон, като имаше общо едва 5 официални сблъсъка. Преминал през два съперника в по-ранните етапли на квалификациите, най-силният тим в Азербайджан през последните години поглежда към направата на най-значимата крачка, макар вече да има изоставане.

На първо време точно отстраняване на БАТЕ Борисов ще е равнозначно на гигантски скок, тъй като ще гарантира продължаване на евро участието в близката половин година, без значение в кой от двата турнира. Азерите срещат сериозни трудности пред гола, така че това ще им попречи да стигнат до лесно класиране. Добър вариант за тях е и минимална победа и вкарване на мача в продължения. Като цяло головете ще придобият извънредно висока стойност, тъй като липсата им ще се усети и от едните, и от другите.

Прогноза: Под 2,5 гола
Bet365 предлага: 1.50 коеф.* + БОНУС
Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 21:00 ч. на 13.08.18 и подлежи на промяна

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНай-популярните залози на футбол за днес – 14 авг 2018
Next articleРеал Мадрид – Атлетико Мадрид, прогноза Суперкупа на Европа
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!