bet365

Националния отбор по футбол на Република Чехия излиза срещу САЩ в приятелски мач. Двуоя ще се изиграе на 03 септември 2014 г. от 21:15 часа българско време.

Този приятелски мач е по-важен за домакините, които пропуснаха Световното първенство в Бразилия и като цяло играят слабо през последните години. Чехия със сигурност ще искат една добра победа в началото на новия цикъл. САЩ от друга страна взеха участие в Световното първенство в Бразилия, където показаха добър футбол, а и този мач е само първият в поредица от приятелски срещи, които ще се играят в бъдеще.

Отбора на Чехия започва нов цикъл, в който се очаква те да бъдат много по-успешен отбор, отколкото в няколко предишни такива, когато просто заобикаляха квалификациите, тъй като не се класираха за финалната част на състезанието. Промените в отбора се случваха много бавно, бавно се подмени и старото поколение играчи, но сега най-накрая може да се направи нещо повече и този мач е първия тест. Старши треньора Павел Върба продължава да работи върху отбора, който пое в началото на 2014 година, но и до този момент като цяло националния отбор е в лошо състояние. Чехите спечелиха последните два квалификационни мача, но в последните три контроли тази календарна година загубиха. Питър Чех е все още в отбора, заедно с другият ветеран халфът Росицки, но засега няма кой да заеме техните места. Вероятният стартов състав на Чехия срещу САЩ ще бъде следния: Вачлик, Кадерабек, Суки, Мазух, Каделц, Дарида, Петрцела, Крейчи, Пилар, Доцкал, Видра.

САЩ играха на Световното първенство в Бразилия и успяха да стигнат доста далече в една много трудна група, в която оставиха Португалия и Гана зад себе си. САЩ победиха Гана, направиха равен с Португалия и загубиха от Германия, въпреки че това не означава нищо в настоящия момент. В 1/16 се изправиха срещу Белгия, като загубиха чак след гол в допълнителното време. Истината е, че САЩ започнаха да играят добър футбол и нито един отбор на Мондиала не ги надигра тотално. За разлика от Чехия, за САЩ това е само първият от поредица приятелски мачове и са подложени на далеч по-малък натиск от съперика си. Юрген Клинсман остана на треньорското място, но пък отбора бе напуснат от отличния вратар в лицето на Хауърд, който бе и един от героите в Бразилия. Останалата част от отбора е същата, като единствено Йохансон и Алтидоре са контузени и няма да вземат участие в този мач. Вероятният стартов състав на САЩ е следния: Гузан, Камерън, Брукс, Гонзалес, Джонсън, Брадли, Бийзли, Бедоя, Зуси, Демпси.

Чехия определено се нуждаят от добър резултат преди началото на квалификациите и можем да кажем, че са като леки фаворити в този мач.

Чехия – САЩ: ПРОГНОЗА 1 @ 1,95 коефициент Efbet.com

Bet365 Logo
Отговорна игра +18 | Важат правила и условия