Тимът на Грузия, който през последните месеци израства, макар и с минимални темпове, започва нова кампания в квалификациите за Европейското.

Той не го направи по най-добрия начин след като загуби още на старта от Ирландия с 0:1 и дори да имаше някакви илюзорни амбиции за класиране (посредством едно от първите две места в групата), подобна развръзка започна да изглежда все по-немислима. Още повече, че грузинците са в тази група в компанията не на един или два, а на цели три тима, които са с приблизително равни шансове за завършване на някое от първите две места (Дания, Ирландия и Швейцария), така че даже 4-то място ще е един своеобразен успех.

Те бяха един от тимовете, изтеглили късата клечка след като още при жребия стана ясно, че за да се включат в битката за някое от водещите места, имат необходимост от някакво чудо. При положение, че в тази група е и тимът на Гибралтар, то в никакъв случай не следва да са замесвани в битката за последното място.

Положението е такова, че те нито са в състояние да окажат отпор на някой от водещите 3 за класиране, нито последният е в такова състояние спрямо тях. Гибралтар се подобрява все повече и организира играта си страшно много около това да не допуска разгромни поражения, а срещу Грузия същото статукво ще се запази и така ще се стигна до печалба при този толкова добър коефициент от 1.50 за прогноза с под 4.5 гола в мача.

Прогноза: под 4.5 гола @ 1.50 коеф. в efbet / FT 3:0 (печели)