Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Прогноза: КПР – Ливърпул

Ливърпул
Ливърпул
КПР
КПР

КПР – Ливърпул
30 декември 2012 18:00

Отборите на КПР и Ливърпул излизат в последния мач от двадесетия кръг на английската висша лига.

КПР остават отбора в най-тежко положение в Английската висша лига. Хари Реднап не успя да вдигне тима си на крака и засега оставaт на последно място с едва 10 точки в актива си. КПР успяха да постигнат само една единствена победа по пътя си през сезон 2012/2013 и както се очертава тя ще остане единствената им за тази година. „Обръчите“ както са известни още КПР дори на своя „Лофтъс Роуд“ изпитват големи трудности, а за двубоя срещу Ливърпул остават без няколко от основните си играчи. Раян Нелсън е болен, нападателите Андрю Джонсън и Боби Замора остават за още неопределено време в лазарета. Все пак за Хари Реднап има и добри новини, свързани със завръщането в игра на титулярния вратар Хулио Цезар, Парк Джи Сунг и Недум Онуха.  Стартовата единадесеторка за КПР вероятно ще изглежда по следния начин: Цезар, Мърфи, Онуха, Хил, Фердинанд, Фабио, Дайкити, Гранеро, Тараббт, Фаурлин, Филипс, Маки и Зизе.

Ливърпул на Брендън Роджърс ще търси задължителна победа в този кръг, тъй като изостават сериозно от Топ 5 местата във временното класиране на Висшата Лига. Отбора остава точно на средата на таблицата, но все още могат да спасят сезона с едно класиране в по-предни позиции и изява в Лига Европа. Звездата на клуба Луис Суарес не е в най-добрата си форма и все още не е напълно възстановен, но тъй като Роджърс няма много опции за неговото място, вероятно ще рискува с него. Също така се очакват и някой генерални промени в постройката на клуба, тъй като в последния кръг се видяха сериозни проблеми срещу Стоук Сити, в мач завършил с 3-1 в полза на Стоук. Като цяло проблеми пред Роджърс няма, въпроса е как ще избере състава си в този наглед лесен кръг срещу последния в класирането отбор. Стартовия състав на Ливърпул тази събота ще е вероятно следния: Рейна, Джонсън, Шкъртел, Агер, Енрике, Стив Джерард, Лукаш, Ален, Стърлинг, Суарес, Даунинг, Карахър, Сахин, Ендерсон, Шелви, Кол и Сусо.

Двата отбора имат коренно различни цели пред себе си, като в никакъв случай не трябва да подценяваме домакините, които макар и последни могат да направят нещо, тъй като сме виждали много често подобни обрати във Висшата лига. КПР нямат избор и ще гонят всяка точка до край, Ливърпул пък са в пълен състав, така ще има надиграване!

Прогноза за КПР – Ливърпул: Над 2,5 гола при 1,86 коефициент

Главен съдия: Антъни Тейлър, Помощници: Веуик, Холидей;

Не забравяйте, че можете да се възползвате от над 100 лева бонус при регистрация в букмейкъра Efbet!